23.05.2007, 14:41:46
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.03.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de odin
Mi se pare un subiect complet nepotrivit si bolnav in acelasi timp. ce e mai trist e ca se gasesc multi sa isi dea cu parerea cum e mai cuvios sa bagi limba in gura altuia: prin stanga sau dreapta? Sau daca ii sug buza devin pervers?
Ce nu inteleg acesti oameni este faptul ca sarutul, la fel ca si sexul (spuneti-i impreunare, facut dragoste... fiecare sa isi aleaga)este un act intim. Este un act intim si pentru un crestin. A cauta `ortodoxia` intr-un gest care nu reprezinta un aspect al unei vieti crestine (moral vorbind, etic samd) este de-a dreptul grotesc... Dar cand ne culcam cu nevasta ca sa procreem (nu, ca doar asta e scopul? ? ?) cum sa o facem crestineste? Daca ii ating sanul cu pieptul devine pacat? Nu mai bine o acopar cu un cearsaf si fac o gaura unde trebuie? Dar oare te gandesti la Dumnezeu atunci?
Imi cer scuze pentru badarania si violenta limbajului de care am dat parte... Insa nu vad cum altfel sa fac pe unii sa inteleaga ca despre aceste lucruri nu se discuta in aceasta maniera... este grosolan, obscur si scarbos, crestinilor....
|
Bravo, Odin! Subscriu!
|