View Single Post
Vechi 14.09.2010, 14:50:12
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Frumoasa expunere, dar pretentios intitulata " Adevarul despre vorbirea in limbi". Ce ai expus tu este cel mult o parere personala, desi e condimentata cu idei culese de prin alte parti. Adevarul despre vorbirea in limbi se gaseste in Biblie, despre care tu nu ai scris nici un cuvant. Cam cat de importanta este pentru tine parerea lui Dumnezeu , scrisa in paginile Scripturilor?

Spui ca altii sunt usor de pacalit; dar pe tine ce te-a pacalit atat de usor sa arunci cu pietre in ceea ce nu cunosti? Banca in care stai nu e destul de incapatoare de sari in a altora? Mai sunt pe forum vreo doi cu asemenea obiceiuri, dar sunt baieti tineri si fara minte. De la o doamna ma asteptam la mai multa decenta. In fine, nu stiu daca am rabdare sa iau fiecare fraza in care ai distorsionat realitatea si sa ti-o arat. Mai bine analizeaza cine te-a pus sa scrii asa ceva si ce caracter cristic te mana din spate .
Deci, ce am spus eu este ceea ce am vazut la acea adunare, nu am cules idei de nici unde, am fost acolo , am vazut si am povestit ce am vazut. daca adevarul despre vorbirea in limbi se gaseste in Biblie, eu zic sa nu mai blasfemiati Biblia si sa lasati acolo unde ii e locul ``vorbirea in limbi``, in Biblie. Pentru ca pentru mine este foarte importanta parerea lui Dumnezeu, scrisa in paginile Scripturii, am considerat ca trebuie sa spun ce vad si sa atrag atentia oamenilor despre asa zisa adevarata voastra vorbire in limbi. Am vazut la aceea adunare oameni de care stiu exact ce lucruri rele au facut (furturi, betii, de conditie foarte joasa umana) care acum erau acolo mari ``vorbitori in limbi``. cu siguranta ca daca Dumnezeu ar ingadui sa vorbeasca cineva in limbi ar face-o cu oameni care toata viata au fost si sunt evlaviosi. Desi Dumnezeu vobeste oamenilor pe intelesul fiecaruia si nu e necesar sa trimta duhul vorbirii in limbi ca sa transmita ceva , prin cineva care chipurile vorbeste in limbi. daca scopul vorbirii in limbi nu e transmiterea de mesaje celorlalti oameni , atunci care e scopul ei? Nu de a insela oamenii si de ai atrage in cursa diavoleasca? voi toti sunteti inselati, dar nu puteti vedea asta.
Vorbirea in limbi este o mare inselatorie diavoleasca.
Nu arunc cu pietre in nimeni, spun doar ce am vazut co ochii mei, pe mine nu ma poate pacali nimeni, cel mult m-a pacalit o penticostala cand m-a facut sa merg la adunarea acea diavoleasca.
Spui ca nu imi ajunge banca mea. Eu nu am treaba cu banca ta, stai in ea cat vrei, nu o ravnesc. Doar atrag atentia sa nu se aseze si altii in banca ta ca subreda tare.
In tot ceea ce am spus am fost decenta, am povestit exact ce s-a intamplat si nimic mai mult.
Nu ma pune nimeni sa fac nimic, sunt libera sa imi spun parerea si concluziile la care am ajuns privind la acea caraghioasa adunare si totul din dorinta de a stii si ceilalti cum se desfasoara o astfel de adunare.
in rest Dumnezeu e deasupra tuturor, deci si a mea, sa lasam pe el sa ne judece.