View Single Post
Vechi 14.09.2010, 10:22:48
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iuliana_crestina Vezi mesajul
Dragi frati, de ce oare este necesar sa faca asemenea gesturi infantile cite unii care-si spun crestini? Gestul pastorului Jones este asemenea cu prostioarele de care ne tineam cind eram mici: "daca ma bati, te spun lu' frate'miu si vine si te bate de nu te vezi"..Chiar am ajuns sa dam asa o atentie unei religii ratate din punct de vedere filosofic? Noi, care ar trebui sa-L avem pe Hristos...De ce nu ne vedem de Hristos al nostru?

La urma urmei, stim esentialul despre islam (mai corect spus, mahomedanism): anume ca nu face doua parale, nici singur, nici in comparatie cu crestinismul. La ce ne foloseste sa le scuipam in fata amaritilor care si asa sunt intr-o situatie cumplita?

Logica aceea conform careia noi crestinii trebuie sa ne manifestam cum ne vine (la gura sau prin minte) dispretul pentru religiile lumii acesteia este tipic musulmana; mahomedanilor, si nu crestinilor, le este proprie parerea ca trebuie suprimati si calcati in picioare oamenii care nu urmeaza ce spunem noi. Sau oare atit de usor uita crestinii ca Dumnezeu Insusi respecta alegerea omului de I se alatura Lui Dumnezeu, sau de a devia de la dragostea Domnului? Daca Dumnezeu ar fi vrut sa fie ars Quranul, ar fi facut El Insusi acest lucru de mult. Noi suntem datori cu blindetea lui Hristos... Ce-ar fi fost daca Hristos i-ar fi spus femeii canaaneence sau tatalui copilului demonizat :"intii si-ntii vin sa va ard templele; nu ma intereseaza suferintele voastre, Eu sunt Drept si am venit sa va darim idolii".. Dar Hristos a facut altfel, i-a cucerit pe toti prin dragoste, mila si blindete. Destinul crestinului este oricum mucenicia, degeaba ne incrincenam impotriva celor care martirizeaza crestini...

Sfinta Cruce, sarbatorita astazi, sa ne ajute sa ne ferim de toate cele care nu-s de la si pentru Hristos!
Foarte frumos spus, subscriu total.

As mai adauga ca, daca pastorul acela american ar fi ars intr-adevar 100 de exemplare din Coran, asa cum a intentionat, pe toti mortii care ar fi rezultat in mod inevitabil i-ar fi avut pe constiinta.