View Single Post
Vechi 14.09.2010, 10:02:18
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Pentru ce mă ispitești ca să te cred mereu stupid și rău când sunt convins că chiar ești... viceversa... vicentorsa... viceglobul pământesc ... stop.

Dar pământul ieșit din ape nu e glob și... așa este cum intuiești dumneata, apa de jos poate n-ar fi fost suficientă să acopere cu 15 coți munții cei mai înalți, căci mările și norii și ghiața de la poli de s-ar fi topit, toată apa la un loc nu ar fi făcut să se ridice nivelul mării cu mai mult de 100m așa că până la 8855m de unde atâta apă? Păi este scris, că ''s-au deschis izvoarele adâncului cel mare'', deci iată cum pământul ieșit din apele de sub Cer prin greutatea lui creează ceva presiune pe apa din adânc și apa din adânc pare că este închisă în adânc de parcă pâmântul ar forma un fel de capac, căci este scris : s-au deschis izvoarele adâncului, deci dacă ele se deschid complet iese mult mai multă apă și acoperă o parte importantă din uscat, deci vezi dumneata echilibrul acesta firesc se poate strica dacă cineva ar face o gaură uriașă spre adânc, ar provoca o inundație uriașă care apoi prin astuparea de la sine a gropii ar reveni la normal...

Și apoi mai este scris că ''s-au deschis și jgheaburile Cerului'', deci s-a mai adăugat și apele din CER, de deasupra Cerului care nu se adună în adunările lor, și volumul lor este cam cât apele de sub cer și tot pământul de ieșit din apele de sub cer la un loc...

Deci iată că a fost de unde să se adune atâta apa, iar apoi, după ce izvoarele adâncului s-au închis și jgheaburile Cerului s-au închis, de la sine s-or fi închis după ce a încetata creșterea apelor, apoi iată că tot de la sine s-au retras și pământul României iar a ieșit primul din ape și s-a zvântat și Noe a pus piciorul afară din corabie pe pământul Românieie căci Muntele Ararat nu cred că e altul decât vârful OMUL. Poate mă înșel.

Deci dragul meu Andrei, basmele și poveștile sunt mult mai Adevărate decât ne putem noi închipui... mult mai reale, dar nouă ne place să credem în filme și milițieni și tot felul de nimfomani... așa e omul, îi vine mult mai ușor să creadă în semețiile poftelor semenilor săi ca iubirea comună de sine să le îndreptățească orgoliul iubirii de sine, de duhul omului doar om și atât și uite așa crezând în gLume a reușit să uite omul toată Iistoria sa... Iistoria cea vie.
Daca Pamantul nu este sferic, atunci cum este? Ce forma are?
Poti sa faci o schita, un desen?
Reply With Quote