Citat:
|
În prealabil postat de consuela
diavolul a fost emancipat din totdeauna si mereu ne-a jucat pe degete cum a avut chef numai sfintii scapa, dar cine poate ajunge la nivelul ala? Multi chemati, putini alesi.
Oricum din ce spui cu apocalipsa indusa de feminism, reiese cam asa : cat timp femeile erau sub dominatia barbatilor sa isi bata joc cum vor de ele era perfect (pentru voi poate), iar acum cand s-a intors roata sa se faca dreptate si vor ele sa supuna -tu ai venit cu ideea asta- deja vine apocalipsa(tot pentru voi, pt noi e f bine ). Asa ca nu e corect sa vina sfarsitul pana nu platesc toti tot ce au gresit, daca s-a intors roata foarte bine asa si trebuia sa se faca dreptate.
|
Draga sora,nu te supara pe mine ca n-am nimic cu femeile,din contra le stimez mult pentru rostul ce il au pe acest pamant,de a da viata,dar sa nu incurcam lucrurile.V-am mai spus,totul pleaca de la Adam si Eva si istoria se repeta la nesfarsit pana azi,prin razvratirea femeii fata de menirea ei data de Dumnezeu..Diavolul a ispitit-o pe femeie prima data nu intamplator,ci fiindca stia ca aceasta va ceda mai repede decat barbatul.Iar apoi femeia l-a ispitit pe barbat si l-a facut si pe el sa pacatuiasca.Ai vazut ce se intampla daca barbatii se inchina femeii si asculta de ea,cand Dumnezeu a zis clar ca barbatul e capul femeii?Deci ca femeia trebuie sa asculte de barbat si nu invers?Asta crezi c-a spus-o Dumnezeu intamplator sau fiindca considera femeia inferioara?Ti-am spus de ce.Barbatul este capul,iar femeia e inima,cum bine spunea parintele Arsenie Papacioc.