View Single Post
Vechi 13.09.2010, 15:34:41
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul
Da si nu. Inaintasii mei ar fi ras cu gura pana la urechi de prostia ta.
Apoi, eu nu am pretentia ca REPREZINT Biserica Ortodoxa. Eu sunt crestin ortodoxa si acest lucru nu mi-l poate lua nimeni. Am fost botezata chiar de catre bunicul meu, preot Octavian Baiesiu si educata asa cum se cuvine, intr-o familie de intelectuali care au incercat sa inteleaga aceasta lume sub toate aspectele ei, cu multa iubire si intelegere nu sa-si bage capul in nisip ca strutzul. Eu impotriva invataturii ortodoxe? Iar ma obligi sa-ti pun in evidenta "calitatile"?
Vorbeam de MEDICINA !!! Continua cu intrebarile retorice, poate ca te vei lumina pana la urma...

P.S. Ai mare grija cum vorbesti despre inaintasii mei. Rar dau sfaturi insa acum te sfatuiesc sa te gandesti de 2 ori pana sa scoti pe gura "porumbelul"
pentru ca vorbeati de "intelectuali" considerati ca aveti un comportament adecvat ( ma refer la relatii inter-umane, nici nu indraznesc sa vorbesc despre mediul academic)?

nu pot spune nimic despre inaintasii pe care i-ati amintit, eu respect si cinstesc preotii conform invataturii Biserici. Domnul sa ii odineasca in pace pe slujitorii sai preoti adormiti intru Hristos Iisus.

din ceea ce scriu reies foarte clar cunostintele mele atat in domeniul teologic (ortodox in primul rand) cat si stiintific.

Last edited by Eugen7; 13.09.2010 at 15:39:44.
Reply With Quote