View Single Post
Vechi 13.09.2010, 15:27:50
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
atitudinea pe care o afisati este ea demna de inaintasii pe care i-ati numit? sau este ea demna de Biserica Ortodoxa pe care averi pretentia sa o reprezentati? (din afirmatiile pe care le-ati acut a reiesit clar ca suntei impotriva invatarurii ortodxe pe care orice preot ortodox si implicit si inaintasii pe care i-ai numit, o propovaduiesc). intrebarile sunt retorice evident...

Da si nu. Inaintasii mei ar fi ras cu gura pana la urechi de prostia ta.
Apoi, eu nu am pretentia ca REPREZINT Biserica Ortodoxa. Eu sunt crestin ortodoxa si acest lucru nu mi-l poate lua nimeni. Am fost botezata chiar de catre bunicul meu, preot Octavian Baiesiu si educata asa cum se cuvine, intr-o familie de intelectuali care au incercat sa inteleaga aceasta lume sub toate aspectele ei, cu multa iubire si intelegere nu sa-si bage capul in nisip ca strutzul. Eu impotriva invataturii ortodoxe? Iar ma obligi sa-ti pun in evidenta "calitatile"?
Vorbeam de MEDICINA !!! Continua cu intrebarile retorice, poate ca te vei lumina pana la urma...

P.S. Ai mare grija cum vorbesti despre inaintasii mei. Rar dau sfaturi insa acum te sfatuiesc sa te gandesti de 2 ori pana sa scoti pe gura "porumbelul"
Reply With Quote