View Single Post
Vechi 13.09.2010, 14:52:24
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Eu am mai auzit(precizare:nu doamna haitchi a spus asta)de cifra 7 asociata protectiei dar in alt context.Bine,era vorba de druzi si de invatatura lor.Ezoterica evident.In alte culturi/convingeri,cifra 7 are un pronuntat caracter magic,sustinut inclusiv prin anumite particularitati,sa spunem,,matematice".Inca nu auzim de acest gen de concept(des vehiculat in sistemul unei ,,meta-religii"),in cadrul ortodoxismului.Oricum,poate nu am inteles eu,omul cat traieste invata.PS>dupa cum vad mai sus(cu multumiri doamna)se pare ca este vorba de altceva,cu alte conotatii.
De aceea am si intrebat.

Nu am vrut sa pun in evidenta cifra 7. Am spus doar adevarul in legatura cu numarul generatiilor de preoti.

Cat priveste afirmatia lui Eugen despre aceasta protectie, ce sa mai spun? Imi mentin parerea anterioara cu privire la ceea ce intelege el despre aceasta lume. Pacat ca nu l-a cunoscut pe strabunicul meu, preot Alexandru Cherestesiu. L-ar fi pus la punct in 2 timpi si 3 miscari. Stii care era placerea lui cea mai mare? Sa lege 2 prosti de-olalta si apoi sa rada de prostia lor. Tot mosu' Alexandru stia cel mai bine. In loc sa se lupte cu prostia, radea de ea. Mai am si eu de invatat. Asta e.
Reply With Quote