View Single Post
Vechi 13.09.2010, 14:44:25
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
evident ca nu exista nici o invatatura crestin ortodoxa in acest sens. adica degeaba ai inaintasi drepti si sfinti ca daca nu mergi pe aceeasi linie ca si ei facad voia Domnului... (cititi va rog Iezechiel cap 18). sa nu uitam ca toti marii eretici din primul mileniu care au fost condamnati (impreuna cu ereziile lor) la cele 7 sinoade ecumenice erau preoti sau calugari (Arie, Euhie, Macedonie, Apolinarie, Nestorie...) deci Membrii ai Sfintei Biserici, dar pentru ca s-au departat de la ortodoxie au fost anatemizati.
Eu am mai auzit(precizare:nu doamna haitchi a spus asta)de cifra 7 asociata protectiei dar in alt context.Bine,era vorba de druizi si de invatatura lor.Ezoterica evident.In alte culturi/convingeri,cifra 7 are un pronuntat caracter magic,sustinut inclusiv prin anumite particularitati,sa spunem,,matematice".Inca nu auzim de acest gen de concept(des vehiculat in sistemul unei ,,meta-religii"),in cadrul ortodoxismului.Oricum,poate nu am inteles eu,omul cat traieste invata.PS>dupa cum vad mai sus^^(cu multumiri doamna)se pare ca este vorba de altceva,cu alte conotatii.De aceea am si intrebat,ca sa nu ma trezesc pe vremea lui Merlin :)

Last edited by Scotianul; 13.09.2010 at 14:51:07.
Reply With Quote