View Single Post
Vechi 13.09.2010, 14:01:33
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
daca am spus ceva gresit demostrati-mi? marturisirea ortidoxiei crestine se vede din cele ce am scris. daca m-am abatut cu ceva de la invatatura ortodoxa aratati-mi? dar daca nu m-ama abatut atunci injuriile dumneavoastra arata clar ce aveti in inima si in minte.

nu pot continua discutia la nivelul la care ati adus-o dumneavoastra.
Vrei nivel de discutie? Tu l-ai generat prin NECUNOASTERE!!! Vrei invatatura crestina? Afla ca ma trag dintr-un neam de preoti ortodocsi de 7 generatii !!! Stii tu ce inseamna acest lucru? Stii tu ce inseamna sa fi protejat de o asemenea mostenire? Stii sau doar iti inchipui?
Nu am spus pana acum acest lucru pentru ca nu am vrut sa se creada ca e o lauda din partea mea. Ma acuzi de practici orientale? Unde ti-e mintea omule? Intotdeauna vorbeam de MEDICINA !!! Stii ce e aia medicina si care sunt formele ei? Ca subiectul in discutie era Reiki, da, a fost, si? Daca iesi din aceasta sfera si accepti ca exista energii pe acest pamant de care te poti folosi pentru sanatatea sau protectia ta s-ar putea sa vezi altfel lucrurile. Pe mine in esenta nu ma intereseaza Reiki ci doar acele energii care imi folosesc pentru sanatate sau pentru orice alte forme de tratament prin care ma pot ajuta sa ma mentin sanatoasa. Asta ma intereseaza si mai mult, eu nu resping culturi si traditii doar pentru faptul ca ele nu sunt crestine ci incerc sa-i inteleg pe toti asa cum sunt. Crezi tu ca energiile pamantului si cele electromagnetice sunt la fel si de aceeasi intensitate pe acest glob? Alo!!! Trezirea!!! Nici cerul nu are aceeasi culoare in toate zonele pamantului, nici energia nu este aceeasi, nici soarele nu straluceste la fel si nici lumina zilei nu e identica in Romania cu cea din alta parte a lumii. Credinta crestina in general e foarte bine venita si cateodata e ca un dus rece care ne mai trezeste din cele lumesti. Foarte bine. Niciodata nu am fost impotriva religiei crestine, indiferent care ar fi fost ea si nici impotriva altei religii din simplul motiv ca, daca ele exista, exista cu un rost de pastrare a unui anumit echilibru stiut doar de Dumnezeu. De ce sa ma impotrivesc eu? Dumnezeu stie mai bine decat mine rostul existentei lor.
Ti-ai facut tu o idee despre credinta si convingerile mele? Afla ca s-ar putea sa gresesti.
Te-ai suparat ca te-am facut prost? Nu e umana prostia? Oho, si inca cum si pe deasupra poate deveni foarte usor si spirituala in viziunea multor oameni. Asa ca, scuteste-ma de aprecierile tale. Foarte rar devin categorica insa cine ma obliga, reuseste.
Reply With Quote