View Single Post
Vechi 13.09.2010, 10:56:54
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
eu marturisesc credinta crestin ortodoxa iar dumneavoastra nu va puteti separa de viziunea dualista asupra lumii (care repet este straina de ortodoxie si este specifica doar invataturilor orientale).

eu gandesc asemenea parintilor... mai precis a Sfintilor Parinti, deci a invataturii Bisericii Ortodoxe.

bineinteles ca fiecare alege ceea ce doreste potrivit libertatii lui. nu iteleg de ce va deranjeaza atat de tare cand am subliniat doar diferentele intre cele doua invataturi, nejudecand pe nimeni.

din postarile dumneavoastra de pana acum a reiesit clar ca nu sunteti de acord cu invatatura ortodoxa ci preferati invataturile orientale. va respect punctul dumneavoastra de vedere chiar daca nu sunt de acord cu el. postarile mele nu au mimic cu dumneavostra personal ci fac referie excluziva la afirmatiile pe care le faceti.
discutam obiectiv si nu subiectiv.

in concluzie stiu ca nu va sunt "drag" (nu am cum, din moment ce sunt mereu impotriva afirmatiilor dumneavoastra, cu argumente logice, Scripturistie si stiintifice; intrucat repet eu vorbesc exclusiv din punctul de vedere crestin ortodox). apelativul dumneavoastra vrea sa fie doar o usoara forma de ironie (cu tenta de superioritate)...
Eugen

Imi pare rau, nu am avut nici cea mai mica intentie nici sa te supar, nici sa-mi dovedesc in vreun fel superioritatea. Mi-am spus parerea. Eu mi-am invatat lectiile in aceasta viata. Nu mai am 20 de ani sa-mi permit luxul de a JUDECA. Daca tu consideri ca esti atat de intelept incat sa iti permiti sa faci acest lucru, e optiunea ta. Consider ca atunci cand judeci prea mult, iti va ramane prea putin timp sa iubesti.

Numai bine
Reply With Quote