Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Și cine anume a dat jos clădirile?
Guvernul? Cu ce scop? Să invadeze Irakul? Ce folos au avut de pe urma acestei invazii?
Proprietarul? Păi dacă putea proprietarul de ce nu puteau și teroriștii?
|
Folosul acestei detonări a turnurilor a marcat o mare schimbare in politica mondială. S-a început lupta împotriva "terorismului" pe care de fapt nici nu vor sa o termine. A fost un pretext pentru invadarea țărilor arabe. La o simplă căutare pe google se poate vedea un film documentar, în care se arată cum au fost detonate si alte lucruri care nu au fost mediatizate.
Asta dacă suntem capabili să vedem mai mult decât ne-a fost introdus în cap de massmedia(brainwash).
Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Acest afront trebuie adus musulmanilor ca ei să scape pe jos masca de indivizi pașnici pe care o afișează (mai ales cei din vest) și oamenii să realizeze ce pericol reprezintă acești indivizi. Rețineți că atât timp cât ei reprezintă un procent infim se prefac că sunt pașnici, dar când devin majoritari se comportă ca dictatori și teroriști.
Iar tendințele demografice sunt în favoarea lor, au un indice de natalitate de câteva ori mai ridicat așa că în câteva decenii vor domina lumea. Dacă vreți ca și în țările voastre să fiți dominați de ei, dormiți liniștiți și vociferați în favoarea lor până când ei vor ajunge mai numeroși ca voi.
|
Ce fumos sună "tendințele democratice sunt în faoarea lor"... Nu mai bine am zice, milioanele de avorturi pe care le-am făcut noi creștinii ne fac să ne împuținăm, și asta merităm OSÂNDĂ. Nu cumva să fim noi vinovați.
Adevărul este că
asta merităm.
Nu am nimic personal cu dumneavoastră, îmi pare rău că a trebuit să vă contrazic.