Citat:
În prealabil postat de Bast-et
Animalele carnivore au inceput sa existe dupa iesirea lui Adam si Eva din Eden, deci presupun ca dupa ce acele animale au coborat din arca, au inceput sa se manance intre ele, si extinctia multor specii a devenit inevitabila,
Cum imi explici mie grupul speciilor de serpi? 14 specii din 3000 nu ti se pare putin? Ca sa nu mai vorbim de anaconda, boa, sarpe, cobra, vipera si altele.
|
Animalele care acum sunt carnivore mancau initial iarba. Si ni se spune ca si la sfarsitul vremurilor va fi asa: leul va paste iarba impreuna cu mielul.
Sa-ti explic grupul speciilor de serpi? Nu stiu sa-l explic. Nu sunt nici biolog nici nu am fost de fata atunci cand au aparut. Cert este ca au aparut din cei scapati pe arca.
Intr-o vreme in care noi nu ne punem de acord vecin cu vecin sau savant cu savant, desi studiem aceleasi probe, eu nu ma astept sa ne punem de acord asupra unor fapte petrecute acum 5000 de ani si pentru care avem atat de putine probe. Daca cineva vrea intr-adevar sa inteleaga cum e cu potopul exista o cale mai simpla: sa Il cunoasca mai intai pe Dumnezeul care a provocat potopul si apoi va sti tot ce trebuie sa stie direct de la Sursa.