View Single Post
Vechi 10.09.2010, 17:12:49
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu in primul si in primul rand am dubii ca Hawking a spus acele chestii. Acesta vorbeste prin intermediul unui calculator, este total dependent de altii pentru a supravietui etc. Nu este greu sa pui un filtru pe tot ce trece prin acel calculator dar si de a face ca calculatorul sa scrie in numele lui Hawking. Vedem cum se intampla cu massmedia si manipularea grosolana care se practica. De ce as avea incredere in niste draci pusi sa supravegheze pe acel om?? Prea e cusuta cu ata alba. Acum cativa ani, fiind matur si la apogeul gandirii sale a spus clar ca tot ce exista in jurul nostru duce cu ideea la un creator sau "organizator" si acum brusc nu mai crede si si-a schimbat parerea. Asta s-o creada matusa Mazepa. Ori i s-a pus un ultimatum: vrei sa mai traiesti spui ce-ti dictam ori, cel mai probabil, tot ce spune este filtrat si falsificat. Nu de alta dar avem "mostre" despre cine sunt cei ce conduc lumea, asa-zise "elite", elite my ass...

PS Ca sa nu mai zic ca faptul ce crede ORICE om de pe aceasta lume nu schimba cu nimic Adevarul. Am spus-o si o mai spun: Adevarul este independent de orice influenta umana! Nimeni de pe aceasta lume nu este emitator de adevar, poate maxim transmitator.

Last edited by sergiu; 10.09.2010 at 17:19:29.
Reply With Quote