View Single Post
Vechi 10.09.2010, 16:55:53
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Dar CUM i-a avertizat, ca din ce-am observat eu l-a avertizat doar pe Noe, si el LA CATI oameni ar fi putut sa le spuna?...
Si daca prin absurd ar fi putut cumva sa raspandeasca vestea la ABSOLUT TOTI oamenii care locuiau pamantul, cum ar fi fost luat in serios daca aceasta afirmatie nu era sustinuta decat de vorbele unui singur om?... Adica... Noe a crezut fiindca l-a auzit pe Dumnezeu. Dar daca Dumnezeu nu s-a facut auzit si pt restul oamenilor, atunci... cum sa creada?
Se pare ca Noe a construit arca in vreo 120 de ani. In tot acest timp oamenii au avut timp sa afle [nu erau miliarde ca acum]. Ca nu l-au crezut pe Noe...chiar asta e ideea. Daca ar fi avut urechi de auzit L-ar fi auzit si pe Dumnezeu si pe Noe. Insa au preferat sa nu creada si sa pacatuiasca continuu. Necredinta este pacatul capital. El iti intuneca privirea si iti astupa urechile sa nu il mai vezi pe Dumnezeu. Incepi sa refuzi simplitatea evidenta a lucrurilor si iti creezi teorii complicate care sa te satisfaca. Probabil ca acei oameni nu au crezut nici cand au vazut apa navalindu-se peste ei. Or fi zis ca e niscai supa cosmica in varianta rece. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote