View Single Post
Vechi 10.09.2010, 01:32:13
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit ce va mira...

Si sa nu uitam un lucru cei care se bucura de acest serviciu din eviul mediu si pana acum sunt BARBATII ....asta e realitatea......EI PLATESC ASTFEL DE SERVICI.....DECE??????????sunt crestini,au sotii acasa...dece?cele lipseste?MORALU!!!...dece ne mira ca s a ajuns la legalizare...pt ca CEREREA E MARE........!!!!!deci daca barbatii ar fii mai MORALI si ar folosi mai cu chibzuinta creerul atunci cred ca se va mai diminua dar atata timp cat cererea a crescut si e in crestere mai greu.....
Biserica ce ar putea face ar fii sa tina predicii mai temeinice la barbati pt as folosi creerul mai eficient si sa nu lese din frau morala crestina...
cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa se schinbe un pic mai mult pt a reusi sa schinbam ceva la general.......e imposibil sa vb sa ne schinbam de o data dar daca incepem cu fiecare din noi cred ca vom reusi....
asa vb mult si bine dar acest fenomen i a si mai multa amploare si la un moment dat chiar nu mai poti tine din frau....si vor aparea si altele....
nu vreau sa incriminez pe nimeni dar uite ca tinem cont de orice gest al femei si uite ca barbatul prin nestapanirea de sine PLATESTE pt astfel de servici.....JOSNIC......cel care in cinste fiind....da nastere la astfel de fenomen....E CLAR DACA EI NU AR COTIZA PT ASTFEL DE SERVICI INEVITABIL ACEST FENOMEN SE POATE DISPENSA.....DAR SLABE SANSE
dece ??????????sa zicem ca asa are el o slabiciune dar are sotie pt acesta slabiciune deci explicatie NU EXISTA daca e crestin normal.....
prin faptele nostre care ne par noua normale reese astfel de fenomene....
psihologic luand-o ,o femeie care practica astfel de meserie are intotdeauna bani la mijloc pe cand barbatul are la mijloc placerea care este defapt PACATUL,el plateste pt acesta placere....NORMAL pacatul este al ambilor dar responsabil e barbatul care are creerul pt as stapani si controla anumite instincte pe care numai la animale le gaseste caci asta e diferenta intre om si animal ca omul poate DISCERNE INTRE BINE SI RAU.....!
oricum suntem mult prea rai,egoisti ,mandri si incercam sa scinbam pe alti decat sa incepem cu noi.....!
care e rolul prostitutie????????dar beneficiarul ei?????dece barbati apeleaza la astfel de servici???au sotii..dece???ispita....ei uite unde a dus ispita .....!cine a adus-o in pragul legalizariii?noi.....trist dar adevarat!
ca noi ne facem griji de legalizare in loc sa o suprimam prin fapte si atunci legalizarea nu s mai are rostul....dar toate OMUL le face cu manutele lui si fiecare participam involuntar la aceste lucruri...
cu siguranta tind sa cred ca barbati credinciosi nu apeleaza la asfel de lucruri dar cum ei sunt putini ce facem cu restul?cum ii REEDUCAM!!!!!!!
SCUZE ASTA E DOAR O PARERE PERSONALA!
Reply With Quote