Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 22.05.2007, 23:51:13
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
:)Marius se refera la modul general, ca o definitie, desi si capul barbatului betiv este tot capul femeii insa este un cap mai mahmur, iar femeia respectiva trebuie sa-i multumeasca lui Dumnezeu de asa incercare, pentru crucea care i s-a dat de purtat. Daca insa il paraseste si poate nu este cazul...(deoarece nu toate sunt grave), inseamna ca actioneaza ca o feminista si refuza sa fie "nefericita" adica chiar pentru cel mai mic lucru, ...de exemplu: ca nu s-a dat mai incolo, si gata, divort, si asta de ce, din cauza mentalitatii colective de turma feminista care-i spune : DIVORTEAZA! nu conteaza ca ai doi copii care vor creste handicapati psihic si moral, FERICIREA TA CONTEAZA, nu ce-ti spune duhovnicul sau cei cu frica de Dumnezeu.

Sa ne scuturam de aceste influiente care ne intineaza prin post si rugaciune la Maica Domnului!
Sigur draga... ce multumire sa am asa incercare ...Daca incercarea barbatului betiv e alcoolismul...femeia trebuie sa duca doua cruci? si aia de a fi nevasta de alcoolist si alcoolismul barbatlui?Pai fratele meu...logica ta m-o dat pe spate sincer... Io chiar as divorta de o asa pacoste. Atunci cand barbatu si-o pus pirostiile la casatorie si o promis in fata lui D-zeu ca e cica "capul femeii" ce responsabilitate mai are ala...nu doar ca nu e in stare sa sustina familia dar nu e in stare sa se controleze pe sine insusi? daca barbatul e betiv e vina mea sa suport mirosul scarbos de acool, sa ii suport tovarasii de pahar in casa, eventual unul din ei sa ma violeze, sa vina cu curve in casa, sa umileasca copii , sa ii bata, sa ma umileasca pe mine ca persoana? Ca daor astea sunt consecintele alcoolismului.
Iar mai e in Biblie o chestia la I Corinteni parca. Femeia sa isi urmeze barbatul atata timp cat e pe calea lui D-zeu...dar atunci cand ma violeaza sub influenta alcoolului, cand ma bate, cand imi cere sa fac avort, cand distuge pishicul unor copii nevinovati...

Si sincer acei copii care cresc fara un tata din aceste motive...vor fi mult mai sanatosi psihic decat daca femeia ar fi divortat de barbat crede-ma!
Un copil supus la aceste oribile scene: cand tatal lui, care ar fi ghidul lui in viata se umileste fiind acoolic, cand e supus sa vada scene de abuz psihic si fizic al tatalui lui asupra mamei lui, cand copilul insusi este abuzat fizic si psihic...va rezulta un copil psihopat, pe langa femeia care l-a condamnat pe copil sa traiasca in aceasta atmosfera nedivortand.
te cred ca orgolul tau de mascul e afectat ...dar asta e realitatea.

Am un exemplu concret, fratele memei mele, un betiv notoriu si violent in timpul acceselor acoolice.
Cand s-a casatorit era cica baiat cuminte. Apoi a dat de "bunastarea de a fi casatorit" si a inceput sa calce stramb cu colegii pana a devenit alcoolic. Apoi a inceput sa isi bata nevasta..tin minte cu biata femeie venea cu cei doi baietei in miez de noaptea acasa la noi ca o batuse unchiul meu. Copii erau persecutati si batuti nonstop. Dar preotii o sfatuiau ia si te roaga si nu divorta. Biata femeie avea tot timpul fata vanata, ceruri, devenise o psihopata, copii la cel au fugit de acasa de cateva ori...pana au crescut baietii mai mari si sa vezi ce bataii ii impusca batranului de nu se vedea cand acesta o lua la bataie pe mama lor. In timp femeia a devenit singuratica ursuza, pesimista. copii foarte libertini si nu prea disciplinati dar ea i-a invatat totusi sa nu se indeparteze prea mult sa devina golani. In timp ea si baietii au intrerupt relatii cu noi caci isi ura asa de mult barbatu ca nu suporta pe nimeni din familia lui.Chiar noi familia lui ne feream de el inventand tot felul de scuzem ca plecam de acasa sa il putem vira mai repede. Cand era treaz nu era nici o problema...cand era beat nu isi putea controla nimic: gura, urina, nesimtire, violenta.
Ea nu a divortat dar il ura de moarte ..devenise ca o piatra. baietii lui la fel nu avea vorba buna despre el. pana cand acu un an beat la serviciu a murit inecandu-se cu mancare...ciudat sa mori in halul asta!

Si atata tot...copii sa aiba un tata. Asta e masochism curat fratilor. faptul ca sunteti masculi nu va da dreptul sa ne umiliti in felul asta sa ducem doua cruci nu una!
Si crucea voastra care o fi? Noi ca femeia avem destule slava domnului:serviciu, nasteri de copii, ingrijirea lor si renuntarea la libertatea noastra de a ne implini o cariera, crucea de a avea un barbat misogin, alcoolic, violent etc. Si cica sunteti capul femeii...Cand o sa fiti responsabili in fata Domnului de promisiunea care o facetila casatorie atunci sa cereti dreptul de a fi Capul femeii!
Reply With Quote