View Single Post
Vechi 08.09.2010, 21:48:37
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Dragă Scoțiene, ai avut destule contribuții interesante dar de data aceasta trebuie să recunoști că ești în eroare. Pe orice site serios vei vedea că acel astronaut e realizat în 1992.

Cât despre conservatorismul catolic, iarăși greșești, și încă profund. Te invit să te delectezi cu o colecție de sute de imagini care demonstrează exact opusul conservatorismului la catolici, deschiderea spre orice năzbâtie, nu o dată în mod blasfemiator sau hedonist. Toate acestea au apărut după conciliul vatican 2, un fel de congres al 12-lea unde s-a decis că biserica catolică trebuie să caute să atragă oamenii nu prin niscaiva pilde de viață sfântă ci dimpotrivă, folosindu-se de atracția pentru distracții și prostii lumești a populației. Iată galeria de imagini:
http://www.traditioninaction.org/Rev...chRevIndex.htm
Stii cum se spune>,,scepticii sunt mereu intr-o eroare.Este treaba celorlalti sa demonstreze asta" :) Eu totusi am dubii pt ca nu gasesc declaratiile artistilor.Tu,daca ai fi facut asa ceva,si ar fi devenit atat de faimoasa ,,inovatia"ta >nu ai fi vrut sa spui ceva?Presa ar fi aparut in jurul tau precum albinele la miere.

De ce sunt sceptic din perspectiva conservatorismului catolic pe acest aspect>locul acela are o profunda semnificatie istorica.Sunt sceptic cu privire la faptul ca s-ar fi decis ca tocmai acolo sa fie recreata o scena de aselenizare dar,in lumea de azi,orice este posibil.Pentru mine nu prea are sens.Nu pot comenta mai mult pt ca pe o analiza protestanta referitor la un astronaut pe o catedrala catolica voi beneficia de prezumtia de impartialitate la anul si la multi ani :)

Esti a 3 persoana care imi spune ca ma insel.Stii cum se zice>,,daca iti spune unu ca esti beat mai merge dar daca iti spun trei.." :)PS>mai am o sansa:nu zic nimic de broscuta de pe craniu,o tulesc in Spania si il caut pe Miguel Romero(cred ca asa il chema pe artist dar in definitiv pe cati ii poate chema Miguel in Spania? :),adica artistul care ar avea raspuns la dilema mea.Stie cineva la ce ora pleaca primul zbor spre Madrid? :)

Last edited by Scotianul; 08.09.2010 at 22:00:09.
Reply With Quote