View Single Post
Vechi 08.09.2010, 21:42:02
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Nu stiu cat de bine ii stiti voi pe catolici dar din ce stiu eu sunt extrem de atenti,meticulosi si rigurosi cand este vorba de o catedrala.Mai ales sunt extrem de rigurosi cu metodele/imaginile care sunt ,,inovatoare" sau ,,moderne"pe acesta tema.In plus acel termen ,,approved" inseamna ca cel care a facut asta a avut acordul catolic ceea ce nu este chiar asa de usor,in sensul ca nu orice idee care ii trazneste unuia prin teasta se transpune automat pe o catedrala.
Dragă Scoțiene, ai avut destule contribuții interesante dar de data aceasta trebuie să recunoști că ești în eroare. Pe orice site serios vei vedea că acel astronaut e realizat în 1992.

Cât despre conservatorismul catolic, iarăși greșești, și încă profund. Te invit să te delectezi cu o colecție de sute de imagini care demonstrează exact opusul conservatorismului la catolici, deschiderea spre orice năzbâtie, nu o dată în mod blasfemiator sau hedonist. Toate acestea au apărut după conciliul vatican 2, un fel de congres al 12-lea unde s-a decis că biserica catolică trebuie să caute să atragă oamenii nu prin niscaiva pilde de viață sfântă ci dimpotrivă, folosindu-se de atracția pentru distracții și prostii lumești a populației. Iată galeria de imagini:
http://www.traditioninaction.org/Rev...chRevIndex.htm