Citat:
În prealabil postat de Scotianul
Nu stiu cat de bine ii stiti voi pe catolici dar din ce stiu eu sunt extrem de atenti,meticulosi si rigurosi cand este vorba de o catedrala.Mai ales sunt extrem de rigurosi cu metodele/imaginile care sunt ,,inovatoare" sau ,,moderne"pe acesta tema.In plus acel termen ,,approved" inseamna ca cel care a facut asta a avut acordul catolic ceea ce nu este chiar asa de usor,in sensul ca nu orice idee care ii trazneste unuia prin teasta se transpune automat pe o catedrala.
|
Dragă Scoțiene, ai avut destule contribuții interesante dar de data aceasta trebuie să recunoști că ești în eroare. Pe orice site serios vei vedea că acel astronaut e realizat în 1992.
Cât despre conservatorismul catolic, iarăși greșești, și încă profund. Te invit să te delectezi cu o colecție de sute de imagini care demonstrează exact opusul conservatorismului la catolici, deschiderea spre orice năzbâtie, nu o dată în mod blasfemiator sau hedonist. Toate acestea au apărut după conciliul vatican 2, un fel de congres al 12-lea unde s-a decis că biserica catolică trebuie să caute să atragă oamenii nu prin niscaiva pilde de viață sfântă ci dimpotrivă, folosindu-se de atracția pentru distracții și prostii lumești a populației. Iată galeria de imagini:
http://www.traditioninaction.org/Rev...chRevIndex.htm