Geony, Dumnezeu vorbeste si in acest veac si ne porunceste sa-L ascultam. Nu putem si nu vrem sa-i astupam gura de frica lui satan. Daca tu consideri ca darurile Duhului Sfant te fac mandru, atunci ramai fara ele pana cand vei fi gata sa traiesti in smerenie. Dar pentru ce te-ai mandri? Ai ceva cu de la tine putere, datorita meritelor tale? Tot ce ai e primit de sus. Noi avem nevoie de calauzirea lui Dumnezeu prin Cuvant in aceasta lume stricata. E Tatal nostru si noi suntem copiii Lui, e absolut normal si natural ca un Tata sa vorbeasca copiilor Lui. Ce tata e acela care sta mut sau ce copil e acela care nu stie sa asculte glasul Tatalui? E ori un copil razvratit ori nu-si cunoaste Tatal, deci e orfan.
Citat:
În prealabil postat de Geony
vei vedea ca apoi, nici nu-i mai putea vorbi in limbi, nici nu-i mai prooroci...si cei din adunare iti vor spune ca esti posedata...De ce NP nu practi botezul in numele Sfintei Treimi, asa cum Hristos a poruncit Apostolilor ...Matei 28,19???????
|
Cei din adunare nu ii considera posedati pe cei fara daruri, ci doar...fara daruri...nimic neobisnuit in a nu avea daruri, asa i-a lasat Dumnezeu. Iar eu sunt botezata in Numele Sfintei Treimi. Ce scrii mai sus dovedeste cat de putin cunosti credinta mea, si cat de in masura esti sa o judeci.
Nu purta grija penticostalilor; din cata ortodoxie am aflat eu pe aici, nu esti chemat la aceasta ci fiecare trebuie sa-si poarte grija pacatelor lui. Doamne ajuta!