View Single Post
Vechi 08.09.2010, 17:02:00
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Scopul dvs este foarte nobil, va admir, si pareti chiar sincer. Doriti sa aflati adevarul, sau Adevarul ? Este o diferenta. A afla care este "adevarul" nu-i greu. Depinde la ce va referiti. Sunteti curios sa stiti care este adevarul in misterul Elodiei, sau al Madalinei, ori poate care este adevarul in disputa dintre vecinii dvs?
Sau poate vreti sa cunoasteti Adevarul, Singurul Adevar. Acesta este Dumnezeu. Si il veti putea gasi numai in Ortodoxiei. In TRAIREA Ortodoxiei. Dar daca nu aveti mintea si inima deschise s-o primiti nu veti reusi. Cunoasterea Ortodoxiei doar in "teorie" n-o sa va ajute. Nu-i suficient a fi ortodox. Trebuie sa fi CRESTIN, traitor in Ortodoxie.
Vreti sa fiti mai bun? Adica "mai bun"... la ce? La engleza, mate, astrologie, fizica cuantica... sau mai bun la pat?
Un adevarat crestin ortodox nu-si propune sa fie mai bun ( la nu stiu ce) sau sa cunoasca nu stiu ce pseudoadevar. El, crestinul ortodox adevarat, iubeste in primul rand pe Dumnezeu apoi pe semenul sau si intraga creatie. Adevaratul crestin ortodox vrea sa faca voia lui Dumnezeu si pentru asta se roaga neincetat si se lupta cu toata putere cu cei care-i pun piedici. Dece face asta? nu pentru ca vrea rasplata sau sa se mandreasca... ci DOAR pentru ca-L iubeste pe Dumnezeu!! Si ce vine dupa asta, nu-si mai pune problema... Stie Dumnezeu ce urmeaza...
Desigur, eu nu pot spune ca sunt un astfel de crestin ortodox. Dar "candidez" la o astfel de "titulatura". Ma straduiesc si eu, cu greu. Dar stiu ca primul pas este sa vreau cu adevarat, cu tarie si Dumnezeu ma va ajuta sa-i fac pe urmatorii...
Va urez reusita in aflarea Adevarului si bineinteles, sa deveniti mai bun.
Doresc sa aflu adevarul sau Adevarul ... indiferent care este cel real.
Reply With Quote