Citat:
În prealabil postat de colaps
În cazuri de genul acesta Youtube ajută
http://www.youtube.com/watch?v=1ASl86AKc7I
Mie personal mi se pare puțin cam dezmățat și zăpăcit. Nu știu dacă l-aș numi dans.
Dar ce s-a întâmplat cu adevăratele dansuri? Vals, balet, tango, quick-step? Sunt prea demodate și învechite?
E puțin cam dezamăgitor să vezi cum generațiile actuale preferă muzică tare gen „dum-dum-dum” în loc să dea drumul la o „Frumoasa adormită” de Tchaikovsky.
|
Mulțumesc pentru link, aceeași părere: nu cred că street dance l-aș putea numi dans. Un soi de gimnastică pe muzică cu "miros" afro - american. OK. Atunci, dragă AlinaEm, ia aminte:
"Bucură-te, omule, cât ești tânăr și inima ta să fie veselă în zilele tinereții tale și mergi în căile inimii tale și după ce-ți arată ochii tăi, dar să știi că, pentru toate acestea, Dumnezeu te va aduce la judecata Sa. Alungă necazul din inima ta și depărtează suferințele de trupul tău, căci copilăria și tinerețea sunt deșertăciune." (Sf. Scriptură, Eccleziastul, 11, 9)
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|