View Single Post
Vechi 05.09.2010, 18:19:26
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Hey, AlinaEm

Eu sunt dintr-o altă generație. Ce e street dance? Dansul ăla pe care-l practică negrii de prin Harlem printre două doze de marihuana, alcool și sex prematur? Dar nu avem noi maneliștii noștri? Trebuie să-i împrumutăm pe rapperii (sau știu eu genuri ori mai fi astăzi) americani.

Dacă ți-aș răspunde că dansul e păcat, vei fi revoltată și mă vei face încuiat sau moș care nu pricepe. Nu-ți voi spune că este păcat. Îți voi spune doar că eu am dansat până m-a luat dracu'. Și de abia am scăpat de el.
În cazuri de genul acesta Youtube ajută
http://www.youtube.com/watch?v=1ASl86AKc7I

Mie personal mi se pare puțin cam dezmățat și zăpăcit. Nu știu dacă l-aș numi dans.

Dar ce s-a întâmplat cu adevăratele dansuri? Vals, balet, tango, quick-step? Sunt prea demodate și învechite?
E puțin cam dezamăgitor să vezi cum generațiile actuale preferă muzică tare gen „dum-dum-dum” în loc să dea drumul la o „Frumoasa adormită” de Tchaikovsky.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 05.09.2010 at 18:24:26.
Reply With Quote