View Single Post
Vechi 05.09.2010, 14:54:59
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

249. Pucioșii de la Noul Ierusalim uneltesc și se declară “unealta lui Dumnezeu” (I)

Motto: “Și atunci se va arăta cel fără de lege, pe care Domnul Iisus îl va ucide cu suflarea gurii Sale și-l va nimici cu strălucirea venirii Sale” (2 Tes 2,8)

În “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa”, datat 19-08-2010 și intitulat de pucioși “ ...la praznicul Schimbării la față a Domnului”, se reiterează teoria pucioșească a unui Dumnezeu neputincios, care este total dependent de intermediarii pucioși de pe pământ, dacă vrea să-Și ducă la bun sfârșit lucrările Sale. Este aceasta o formă ingenioasă de legitimare a “lucrării” intitulată “Noul Ierusalim de la Pucioasa”, altminteri din ce în ce mai nebăgată de seamă, cu tot efortul disperat al liderilor pucioși de a-și face publicitate ilegală pe internet prin șarje repetate de spamuri.
Nu așa ne vorbește Biblia despre Hristos care va veni a doua oară pe pământ. În primul rând, Hristos nu va veni dezbrăcat de trupul Său, așa cum pretind pucioșii, care clamează că Hristos vine la ei “în duh” (adică, despărțit de trupul Lui, dar de care El n-are cum să se mai despartă, căci rănile trupului sunt pecețile care dovedesc că El este Hristos și nu este Antihristul, care se dă drept Hristos).
În al doilea rând, Hristos nu va veni hoțește, așa încât nimeni să nu-L vadă în afară de Mihaela Tărcuță, tartora pucioșilor. Dimpotrivă, Biblia spune foarte clar că:

- Hristos va veni exprimându-Și voia și puterea direct, fără intermediari. Cuvântul Său va fi rostit direct și cu putere de către gura și vocea Sa, nu în ascuns și în șoaptă de către guri și voci intermediare ale unor oameni “providențiali:

“Și atunci se va arăta cel fără de lege, pe care Domnul Iisus îl va ucide cu suflarea gurii Sale și-l va nimici cu strălucirea venirii Sale” (2 Tes 2,8)

- Hristos va veni cu putere multă, nu neputincios așa cum Îl zugrăvesc în mod interesat pucioșii, ca Să-L declare total dependent de ei și mai ales de liderii lor:

"Și atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere și cu slavă multă." (Luca 21,27)

- Hristos va veni astfel încât să fie văzut de toți, din toate semințiile pământului, nu numai de 2-3-4 lideri pucioși:

" Iată, El vine cu norii și orice ochi Îl va vedea și-L vor vedea și cei ce L-au împuns și se vor jeli, din pricina Lui, toate semințiile pământului. Așa. Amin."(Apocalipsa 1,7)

- Hristos va veni însoțit de minuni: morții vor învia, iar cei drepți îl vor întâmpina în văzduh, așa cum Petru L-a întâmpinat pe Iisus mergând pe marea învolburată; în schimb, liderii pucioși nu au raportat încă nici o înviere din morți și ei “îl întâmpină” pe “Hristos” pe furiș, noaptea, fără martori incomozi care ar putea să dea pe față scamatoria de la Pucioasa:

"Pentru că Însuși Domnul, întru poruncă, la glasul arhanghelului și întru trâmbița lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, și cei morți întru Hristos vor învia întâi, După aceea, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți, împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh, și așa pururea vom fi cu Domnul." (1 Tesaloniceni 4:16-17)

- Hristos va veni fulgerător peste tot pământul, de pe un meridian pe altul, nu numai la Glodenii Pucioasei (unde cică tot “vine”, din anul 1955 încoace, deși nu L-a văzut nimeni în afară de mincinoșii lideri pucioși):

"Căci precum fulgerul iese de la răsărit și se arată până la apus, așa va fi și venirea Fiului Omului." (Matei 24,27)

- Hristos va veni pe neașteptate, fără a putea fi anunțat de niscaiva “prooroci” mincinoși în prealabil:

"Iar de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl." (Matei 24,36)

Deci iată că nu știe nimeni, nici îngerii din cer nu știu, dar “știu” pucioșii, și pretind că ei pe toate le știu. Și tot ei se luptă din răsputeri să nu fie numiți eretici de cei care le dau pe față neconcordanțele lor cu Sfânta Scriptură.
Dar, mai ales, pucioșii “știu” ceea ce nu știe nimeni de 7500 de ani încoace: că “Dumnezeu este atât de neputincios, încât fără ajutorul de nădejde pucioșesc, s-ar duce pe râpă toate proorociile Sale”. Dumnezeul Pucioasei nici măcar putere de a cuvânta către popor nu mai are, ci se folosește din 1955 încoace de guri și de voci străine, care stau “în porți”, de unde strigă și se autointitulează “trâmbițe apocaliptice”, chemându-i la ascultare absolută pe adepții sectei, și prin ei, pe toți locuitorii pământului:

“...trebuie ascultare de cuvântul Meu, dar trebuie să știi să-l cunoști și să-l iei și să-l împlinești. Am pus în gura celor din porți cuvântul Meu...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 19-08-2010)

“Dumnezeul” de la Pucioasa pretinde că vrea să redevină totuși Atotputernic, și de aceea face eforturi disperate și “dă să se întărească văzut” la Pucioasa, deși nu-L vede nimeni de zeci de ani încoace, iar “întărirea” Lui întârzie să se instaleze:

“...să întărești tu puterea postului și a rugăciunii pentru ca să cerem așa la Tatăl pe cele împotriva întunericului care vine din întuneric ca să culce la pământ pe Dumnezeu și să domnească omul pe pământ apoi, dar nu se poate aceasta, și dau să Mă întăresc văzut Dumnezeu atotputernic și ies cu oștirile Mele și-Mi ocrotesc pământul român și pe cei credincioși venirii Mele de azi cuvânt în mijlocul acestui neam...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 19-08-2010)