Citat:
În prealabil postat de Alexandr_Bazil
Eu ma uitam la anime-uri cu robotei cand eram mic....nu cred ca eram chiar un ratat cu o viata de doi bani :dontgetit:
|
Nici eu la acea varsta dar hai sa ne gandim un pic la cei de pe net care fac site-uri pe acest gen sau videoclipuri. Sunt oameni care privesc neincetat la aceste desene si nu se mai satura. Ma gandesc ca poate sunt si oameni ca si mine. Ma gandeam zilele trecute la o chestie. Era un anime scurt pe care l-am vazut "Angel Sanctuary". Povestea principala era despre un frate si o sora care se indragostise unul de celalalt. La inceput fratele isi spunea ca trebuie sa-si lase sora in pace, ca e un monstru mai apoi toti ii faceau niste ciudati iar mama copiilor ii bateau la cap cu iadul. Cand l-a prins mama sarutandu-si sora pe gura si a inceput sa-si spuna morala tanarul isi spunea in gand ceva de genul: mai taci din gura cotoroanta. Desi nu sunt adept al incestului totusi mi-a placut povestea. De ce? Ca dragostea biruie totul inclusiv ideile preconcepute ale oamenilor. Si ma gandeam. In zilele noastre si sa iubesti e pacat ( sunt pe langa acesti tineri care e drept sunt virtuali si cunoscutii homosexuali, lesbiene etc. ). Iar crestinii cu ce ne stau impotriva acestei iubiri? Cu indiferenta si cu graba de a judeca pe altii. Sunt prea gelosi ca nu au pe nimeni care sa-i iubeasca la fel de mult si sar la gatul indragostitilor. Oare Hristos ce ar face in zilele noastre? Cu cata dragoste i-ar mangaia pe acesti oameni? Sincer cred ca Hristos daca S-ar fi intalnit cu cei doi ar face ca in locul acelei indragosteli ( sau mai degraba atasament ) sa rasara adevarata iubire pe care nici portile iadului nu o pot birui. ( Apropo de asta am o teorie: daca doi oameni care se iubesc cu adevarat din toata inima mor amandoi atunci daca unul se va mantui si celalat nu va putea decat sa se mantuiasca. De ce? Pentru ca chiar daca Hristos poate sa umple golul acelei persoane indragostite din rai totusi El se va putea folosi de acea dragoste sa ajunga la cel din iad si sa-l scoata de acolo. Prin aceasta dragoste ). Dar intorcandu-ma la subiectul principal eu consider ca pentru cei mai singuratici aceste anime este o mangaiere. Sunt unii care privesc rar aceste lucruri dar sunt altii care sunt obsedati de asa ceva. Si apropo de hentai. Sincer nu cred ca au priceput subiectul acestor desene cei care le confunda cu hentai.