Citat:
În prealabil postat de Delirul
Am instalat si Ubuntu Jaunty, adica 9.04 daca nu ma-nsel acum ceva timp in urma, fiindca venea pe un CD de instalare si era foarte economic ca spatiu ocupat pe HDD, avand si foarte multe aplicatii preinstalate si preconfigurate. Insa m-am intors la Debian fiindca Ubuntu cel putin la acea vreme avea multe probleme de stabilitate, mai ales in ceea ce priveste aplicatiile multimedia. Iar eu cum sunt un cinefil, dar si un carte-fil, ca sa nu se creada ca numai la PC imi fac veacul, ma cam enerva faptul ca dupa o vreme anumite playere nu mai mergeau cum trebuie aplicatiile grafice gen googelearth la fel si multe alte neajunsuri desi am ceva experienta cu linuxul si stiu ca toate componentele hardware erau instalate ca la carte.
Oricum pt laptopuri Ubuntu este solutia ideala zic eu si altii din cate am inteles sustin acelasi lucru.
|
Eu folosesc Gentoo Linux x86_64. Am încercat mai toate distribuțiile dar nimic nu m-a impresionat mai mult decât Gentoo. În comparație cu celelalte distribuții, cu toate că e cu mult mai greu de folosit, are viteză, stabilitate și libertate de mișcare superioară.
Și unele jocuri de Windows merg sub Linux, prin wine. La fel și cu Microsoft Office, merge prin wine. De fapt jocurile ar fi cam singurul lucru pe care Windows îl face mai bine. Nu pot să spun că are aplicații pentru filme / muzică / altele mai bune decât pe Linux, nici pe departe.
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|