View Single Post
Vechi 04.09.2010, 15:10:45
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Iartă-mă, dar asta nu sună ca o teorie a conspirației? Faptul că "nu a primit nici un fel de sprijin si finantare nici la noi nici in afara pentru a efectua teste mai amanuntite in acest sens." la ce ne duce cu gândul? La dorința cuiva de nu a eradica o boală ca SIDA?
Oare de ce "deocamdata nu se vrea a fi pus la indemana tuturor."? Poate că proliferarea SIDA ajută la reglarea populației? Ăștia, miliardele de oameni ai planetei, nu suntem oare prea mulți în raport cu resursele?
Scuze, dar cred că acest "nu se vrea" este un non-sens.
Nu ma pot pronunta la subiect intrucat stiu anumite lucruri mai mult din auzite si la fel ca si tine nu pot decat sa-mi dau cu presupusul. Dar asa ca fapt divers, aparitia acestui virus si modul in care opereaza sunt foarte suspecte. In primul rand este un virus care are o vechime de vreo 20 si ceva de ani, deci este de factura recenta si daca asupra altor virusuri sau boli exista date concrete despre cum au aparut fiind intalnite si in vechime, chiar daca cu timpul gripa spre exemlu a degenerat si a suferit diverse mutatii, ori despre originea SIDA nu exista decat speculatii, dar nimic concret. In al doilea rand acesta lucreaza asupra sistemului defensiv uman si este unic in ceea ce face. Eu personal nu am la cunostinta existenta altor boli care sa atace direct la sursa, de parca ar fi fost progamat sa faca asta. Sunt totusi lucruri care bat la ochi cum s-ar spune.

Un alt lucru cert este ca virusurile sunt entitati foarte simple din punct de vedere constructiv si foarte usor de manipulat mai ales de posibilitatile stiintei moderne.
Reply With Quote