View Single Post
Vechi 04.09.2010, 14:20:17
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Dumnezeu sa va ajute

Dragii mei vreau sa va spun ca starea mea sa imbunatatit nu mai am dureri asa mari si ma simt mai bine cu sanatatea ,tratamentul da rezultate bune si imi face bine ,am luat si rezultatele testului babespapanicolau sunt racita si putin bolnava in rest nu este nimic grav cu ajutorul lui Dumnezeu si va multumesc ca ati fost alaturi de mine si vati rugat pentru sanatatea mea simt in sufletul meu ca ati fost langa mine si va multumesc din suflet pentru rugaciunile dumneavoastra ,mie frica pentru ca incepe anul scoalar si nu am putut sa iau nici de incaltat celor mici ca a trebuit sa ma fac eu bine si cu chiria si cu lumina nu am putut sa le cumpar ne este greu sper cu ajutorul lui Dumnezeu Emil sa plece din tara la sfarsitul anului cu o firma serioasa dar acum numai Dumnezeu stie sa dea Dumnezeu sa fie bine ca ne dorim din tot sufletul un spatiu mai mare sa avem copii au crescut si este greu intro camera vine frigul dormim pe jos sau cum ne este prea frig ne ingramadeam anunl trecut dar acum ei au crescut si nu mai avem asa loc in pat .,nu stim cum ne vom descurca macar sa avem sai incaltam si pregatim pentru inceput de an neau cerut si uniforme sa plateasca caietele speciale care i le dau penar dublu pentru creioane pix carioci radiera si toate cele necesare sa le puna in el sa ,cand eram eu mica nu mia cerut atat de multe ca acum erau cartile vechi rupte asa invatam depe ele acum tot se cumpara dar ei nu intreaba doamna aveti de unde sau ceva stiu ca le trebuie celor mici ,eu leam spus ca nu am bani de uniforma ca am uniforma veche cum erau inainte cu sort albastru si camasa in patratele si nui buna a zis ,nu stim nu ne ramane decat sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne ajute sa trecem peste cumpanele din viata ,.Doamna Cristina nu mai stiu nimic de dumneavoastra eu va astept sa veniti totusi poate veti putea ,va doresc tuturor sanatate si Dumnezeu sa ne ajute ,rugativa si pentru noi ,sa incepem anul scoalar cu dreptul Doamne ajuta.