Am sa povestesc o intamplare care o sa va puna pe ganduri,vizavi de cartile pe care sa le cititi sau nu,sau pe care sa le recomandati ori ba.Cand eram prin clasa a 9-a,tata mi-a dat sa ma uit pe o carte de proasta calitate si eretica"Biblia hazlie",nu mai retin exact de ce autor strain era scrisa,si poate ca e mai bine asa.De cand am inceput sa citesc din ea,decat f.putin,au inceput toate necazurile in familie si in neam,printre rude si cunoscutii apropiati.Era o carte care trata totul din perspectiva ateului,dpdv.al ateismului,materialismului si,in concluzie,al ateilor sau inconstientilor,nebunilor,etc.Era,este si va fi o mare tampenie si o carte de proasta calitate,mai exact zis,fara calitate este acea carte.Daca se intampla sa o aveti sau sa o procurati,eu zic sa va lasati pagubasi,caci nu aveti nimic de castigat,ci decat sufletul poate de pierdut,sau mai stiu eu ce altceva?Dumnezeu a ingaduit sa avem incercari,ispite si necazuri ca sa ne dam seama de unde au plecat toate,asa ca cine este parinte sau un bun prieten,sa aiba grija ce fel de carti recomanda copiilor sai,apropiatilor sai,cunoscutilor,prietenilor,rudelor sau necunoscutilor.
|