View Single Post
Vechi 03.09.2010, 18:13:35
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Atunci cand un om indrazneste sa gandeasca altfel decat marea majoritate este "limitat" ... asta da conceptie de om limitat.
Dă fuga și citește paginile e pe Wikipedia cu erorile de logică (omul de paie). Eu nu m-am referit la faptul că el gândește altfel, deci ataci aiurea afirmațiile mele. Și oricum, nu mi se pare că gândește altfel decât ceilalți atei. Citește cu atenție mesajul la care răspunzi că începe și discuția cu tine să devină irațională și grotescă.

Citat:
Ca nu ai auzit de acest savant, poate cel mai mare al zilelor noastre, considerat al doilea Einstein, arata nivelul tau de cultura generala.
Iar faptul ca razi de infirmitatea lui si il numesti "pitecantrop", demonstreaza micimea sufleteasca si iti scoate la iveala rautatea, pe care degeaba te chinui sa o ascunzi sub masca bunul crestin ...
Citat:
Fac si eu ca Mircea Badea ...
Voi astia deontologii, teologii, dar mai ales demagogii de pe acest forum, care ne dati lectii de morala si ne trageti de urechi de fiecare data cand scriem un cuvant ce nu va place, unde sunteti?
De ce nu il trageti de urechi si pe acest baietas care isi permite sa rada de infirmitatea unui om, indiferent cine ar fi el?
Ce să zic, tu știi cu două zile mai devreme despre el de pe Internet și numești asta cultură generală.

Nu a râs nimeni de infirmitatea lui (iarăși inventezi) iar prin pitecantrop se face referire la credința lui în evoluționism. Dacă ție ți-e rușine că ești urmaș de pitecantrop atunci recunoști că evoluționismul e o teorie degradantă sau idioată, și aici sunt de acord cu tine.

Apoi, apelul tău la a certa pe fratele nostru greșește și sub alte două aspecte:

1. Acest haking chiar este un gunoi (datorită hulei față de Dumnezeu și adevăr) și nu e cazul să-i iei atât apărarea chiar dacă jignirile aduse lui ar fi fost reale.
2. Nu e cazul să ceri tu să fie certat fratele nostru atât timp cât nu ai respect pentru credința noastră și te legi obsesiv, în fiecare zi de credincioși și Biserică. Uiți că ești tolerat pe acest forum și asta denotă lipsă de bun simț.

Citat:
Legile fizicii nu fac parte din Codul Civil sau Codul Muncii.
Nu trebuie sa le fi scris cineva. E ca si cand eu ti-as pune intrebarea, cretina de altfel, "Cine l-a creat pe Dumnezeu?"
A spune că legile fizicii nu trebuie să fie scrise de cineva e greșit. Dacă nu poți explica de ce există ceva, înseamnă că el are o cauză exterioară iar această cauză exterioară nu poate fi decât o Ființă rațională atotputernică. Dacă nu ar fi rațională, ar fi tot naturală și ar trebui să aibă o la rândul ei o cauză exterioară și tot așa.

Dumnezeu însă are cauza propriei existențe în sine însuși, prin faptul că nu e natural ci supranatural.