Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu
Imi cer iertare, Daniel, dar mi-am permis sa merg cumva inaintea timpului. Eu cred ca este foarte simplu: cand te apropii de Dumnezeu te desparti incet incet de lume, de legaturile cu ea.
Dar foarte foarte multi s-au ratacit vazand in aceste nevointe doar partea lor oarecum exterioara, intr-un fel in mod mecanic (fac asta/ma mantuiesc). Parintii cautau evident dragostea lui Dumnezeu.
De aceea mi-am permis sa atrag intr-un fel atentia (celor ce citesc) ca nu trebuie sa uitam ca totul era facut sub indrumarea duhovnicului, singurul in masura sa cunoasca masura fiecaruia, bineinteles prin iluminarea Duhului Sfant.
|
Ar fi fost folositor sa atragi atentia dupa un raspuns frumos! Ti-am raspuns o data,ca nu am vazut avertizari in Vietile Sfintilor,nu stiu de ce te grabesti sa atragi atentia,atat timp cat nu am propus un post in grup,sau altceva de acest gen.
Am pus o intrebare si tu te simti dator,ca si IonelS sa atragi atentia! Cu ce autoritate atragi atentia atat timp cat nu ai raspunsul la intrebarea pusa de mine?! Esti duhovnic incercat sau ce? Crezi ca in urma intrebarii mele o sa se apuce oamenii de postit sau sa nu doarma? Si te simti "dator" sa le atragi atentia?
Uite asa se distruge un topic,cu oameni "bine intentionati"