View Single Post
Vechi 02.09.2010, 15:43:14
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Si noi ceilalti ce facem ? In fata cui ingenuchiem ? Daca numa' crestinii din aceasta tara s-ar ruga pt neam si n-am mai ingenuchia in fata nimanui !

Frate si crestinii nostri se inchina prin "strainataturi" si mie-mi vin la Biserica copii de 9-12 ani cu tentativa de sinucidere ca se simt abandonati de ai lor parinti . Cu acesti tineri vom lucra de maine incolo si poate si cu unii dintre parintii lor, care se vor mai intoarce, dar care multi vor zice: "aaaa... come si chiama, bre.... aia, bre... "! Eu le-as face tablouri lui Burebista, Mihai Viteazul si icoane lui Stefan cel Mare si Constantin Brancoveanu (si nu numai cu ei!) si as inlocui toate posterele publicitare de pe la intersectii si de pe blocuri; poate asa unele constiinte se vor mai "lucra", că la școală... ooops!, unde-i scoala?!

Nu vreau sa fiu judecat de nationalist-extremist, genul de preot-kamikaze (asta ar mai lipsi, ca "shaolini" avem), eu raman la lucrarea mea: rugaciune in Biserica! Dar Biserica este in tara aceasta, membrii Bisericii sunt cetateni ai tarii acesteia, copiii mei se "zbat" in tara aceasta, eu sunt slab si nu ma pot adapta la admosfera asta de razboi din tara aceasta si, pe deasupra, mi-e dor de alte vremuri, poate de cele din timpul lui Burebista, asa ca... mai scap cate una, doua! Extremist nu sunt, dar nationalist da! Daca-i pacat, iertati-ma!

Last edited by Pr.Gheorghe; 02.09.2010 at 15:46:25.
Reply With Quote