.....
"O tara condusa de niste inselati de draci care pericliteaza pacea in regiunea de aci,dar si pacea mondiala.
(Romania e stat NATO)." <---sunt de acord cu fraza asta,dar...intrebarea mea este,noi facem ceva in legatura cu asta?cum spunea profesoara mea de romana la un moment dat un banc....cu un roman care se aseza pe un cui si zicea"daca trebe... trebe!" ,mai bine suporta durerea decat sa faca ceva.
fiecare om este aici si are un rol dar nu lupta pt a fala care este rolul lui si nu lupta sa schimbe ceva.
ca sa se schimbe ceva in romania ar trebui o masa de oameni....o baza,o putere mai mare,ca daca e un om destept care publica ceva adevarat a doua zi e mort....de ce?pt ca are dreptate dar nu are sustinatori.....daca am fi pe putin o suta de mi de oameni acre ar fi impotriva la ce se intampla in romania ca niste aliati probabil s-ar schimba ceva....
dar ce se intampla la momentul de fata....oamenii vin acasa de la servici cu 3 ani mai batrani decat ianinte sa plece de acasa,stresati si ingrijorati de taierile de salarii,se trantesc in pat si se uita la reluarile lui diaconescu si ale lui elodia.....
nu va fi nici o schimbare in tara asta de acum in colo pt mult timp,ori ne conformam ori emrgem sa culegem capsuni in spania.....ori invatam de ne ia dracu si iarasi....plecam peste granite,aici nu s epoate face nimic....desi e o tara superba,pacat ca e locuita
|