View Single Post
Vechi 02.09.2010, 11:51:44
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de samson Vezi mesajul
Trebuie sa clarificam un lucru. Eu nu am afirmat nicaieri ca toti ortodocsii traiesc in pacat, arata-mi unde am facut lucrul acesta.
Afirmatia mea era ca oameni care s-au botezat nu dau dovada de nastere din nou pentru ca traiesc in pacat neavand nici o treaba cu roada Duhului Sfant care apare in viata credinciosului. Pentru ca voi afirmati ca omul primeste Duhul Sfant la momentul botezului in apa. Si de aici afirmatia mea. Dar de aici pana a spune ca eu consider toti ortodocsii niste pacatosi e cale lunga. Eu sunt ferm convins ca sunt si ortodocsi pocaiti.

Si m-am referit la ortodocsi deoarece traim in romania si poti vedea cum sunt oamenii, la fel de bine ma pot referi la vest europeni, la americani etc.

Repet ce am zis mai sus, nu neg faptul ca sunt ortodocsi care traiesc dupa voia lui Dumnezeu si care sunt pocaiti. Am scos in evidenta partea negativa pentru a combate teoria conform careia Duhul Sfant e primit la botez. Daca ar fi asa atunci ar fi trebuit ca toti cei care s-au botezat sa traiasca in ascultare de Dumnezeu lucru care nu e adevarat si aceasta am vrut sa scot in evidenta.
Faptul ca sunt ortodocsi care traiesc in ascultare de Dumnezeu nu inseamna ca au primit Duhul Sfant la botez.
Am vazut sectant botezat in legea lui care aduna picaturile de cafea de pe masa si le baga in gura, de zgarcit ce era.
Am vazut sectant botezat in legea lui care fura cat putea intocmind acte false cu un zambet larg pe fata si purtand Biblia la subrat.
Reply With Quote