Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 02.09.2010, 11:32:43
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
De ce nu ? Ce anume vă face să credeți că părți din poporul credincios sau chiar prinți ai Bisericii ar fi scutiți de slăbiciuni psihice ?
Slabiciuni psihice? Se vede ca traim in secolul XXI, pentru ca pe vremea apostolilor se numea betie :D

As dori si eu sa stiu cum suna glosolalia Apostolilor ca sa o compar cu cea a harismaticilor. In Sfanta Biserica Catolica si Apostolica aveti multime de urmasi ai apostolilor, Biserica este plina de Duhul Sfant, asa ca indicati-mi si mie un astfel de urmas care sa fie capabil sa imi arate cum suna glosolalia apostolilor. Ca de la dumneavostra am inteles ca o cunoasteti foarte bine si pe cea a apostolilor si pe cea a harismaticilor, le-ati comparat pe cele doua si ati remarcat ca nu prea seamana. As vrea si eu sa le compar si sa vad daca pot sa le deosebesc, asa ca indicati-mi va rog pe cineva apostolic care sa imi arate cum suna adevarata glosolalie, ca eu doar pe cea harismatica am auzit-o si nu vreau sa raman cu impresii gresite asupra acestei practici.

Iar cu duhurile cum faceti? Cum le deosebiti? Aveti o tehnica anume?
Si daca tot sunteti atat de priceput in deslusirea duhurilor, spuneti-mi si mie va rog, cu puterea carui Duh, credinciosi din Biserica Ortodoxa care nu erau in comuniune cu Roma si cu unica biserica catolica de care pomeniti mereu, deci cu puterea carui Duh au devenit ei sfinti, cu corpuri care nu putrezesc si in jurul carora se fac multime de minuni? Ce duhuri se afla acolo?