View Single Post
Vechi 02.09.2010, 10:42:21
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
``Se spunea despre avva Agathon că trei ani de-a rândul a ținut o piatră în gură până să se deprindă să tacă.``

Voi sectarii departe sunteti de asta.
Flecariti, smintiti crestinii adevaratii, mai rau ca sarpele care a ademenit-o pe Eva. Sunteti ca diavolul care isi baga coada in mijlocul casei crestine.
Dobrinush, tu cam cat timp ai tinut o piatra in gura inainte sa scrii ce ai scris?
E drept ca domnul Samson te-a enervat destul de tare, dar un crestin cumpatat nu se lasa tulburat asa usor...in nici un caz intr-atat incat sa-i asemene cu dracii pe semenii lui. Pericolul este urmatorul: El poate maine sa se pocaiasca si sa treaca la dreapta credinta iar noi sa ramanem cu judecata si sa ne asemenem cu ucigasii de frati.
Pe de alta parte, chiar daca satan lucreza prin oameni sa ne ispiteasca, si ispita are rostul ei: anume acela de a arata care crestin este vrednic si care nu; care Il iubeste pe Hristos nu va ceda ispitei de dragul Lui si isi va trai inainte viata de curatie la care a fost chemat, indiferent cat de tare urla satan in spatele lui. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote