View Single Post
Vechi 01.09.2010, 21:36:47
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Asta este părerea dumitale. Într-adevăr primirea darului Duhului Sfânt este o lucrare a lui Dumnezeu, însă ea este săvârșită și de oameni, și nu de orice oameni ci doar de sfinții apostoli și de aceia cărora sfinții apostoli le-au dat putere să facă așa ceva. Sfânta Scriptură mărturisește că primirea darului Duhului Sfânt se făcea și prin rugăciunea sfinților apostoli și prin punerea mâinilor peste respectivii inși.
Cred in importanta punerii mainilor. Cred ca botezul cu Duhul Sfant se face de cele mai multe ori prin punerea mainilor.

Nu cred ca se face DOAR prin punerea mainilor.
Si nu cred ca DOAR apostolii si aceia cărora sfinții apostoli le-au dat putere isi pot pune mainile.

Anania era un simplu ucenic caruia Domnul ii vorbea in vedenii. El a fost cel care si-a pus mainile peste cel care avea sa devina Apostolul Pavel. Si Saul s-a umplut de Duhul Sfant.

P.S. Nu am nici o problema cu faptul ca este necesară lucrarea și a unora dintre oameni la săvârșirea acestei sfinte taine în Biserica Ortodoxă.. Randuiala este buna. Eu vorbeam de ce s-a intamplat in Fapte.

Last edited by penticostalulmantuibil; 01.09.2010 at 21:39:03.
Reply With Quote