View Single Post
Vechi 01.09.2010, 17:00:30
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mary_mary Vezi mesajul
Buna ziua,

Am nascut in 2006, natural dar ...cu ruptura f mare (am avut copci): exista vre-o sansa sa fie RVP doar vulvovaginal? ....am flatulatie ( am fost operata de fisura anala si hemoroizi in 2010, cu 3 luni inainte de controlul ginecologic) si menstruatii f abundende si dureroase.

De curand am fost la medic si mi s-a pus diag. RVP cu cervocervicita.
Exista o legatura intre aceste doua, depind una de alta?....duc la prolaps genital?....grad 1 sau 2?
IN cazul prolapsului genital, in cazul cicatricilor pe uter (dupa cezariana), pe col (dupa rupturi ale colului la nastere, dupa interventii chirurgicale), in cazul in care uterul nu isi revine la dimensiuni dupa nastere este exceptional ceaiul de cretisoara (infuzie scurta). De asemenea este foarte bun in tulburarile hormonale ale femeilor.
Se prepara astfel: o lingurita cu varf de planta uscata se opareste cu o cana de apa clocotita. Se acopera cana si se lasa jumatate de minut. Se strecoara si se beau 3-4 cani de ceai cald, neindulcit pe zi. Ceaiul ori se prepara proaspat ori se pastreaza cald in termos (cantitatea necesara unei singure zile). Nu se reincalzeste.

Multumim d-lui doctor Zaharia pentru sfaturile medicale
Reply With Quote