Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Hotărât lucru: degeaba catolicii charismatici se scălâmbăie precum penticostalii, că nu reușesc să fie cu adevărat eliberați: între primii și ultimii este un raport ca de la copie la original, sau ca pantofii de Obor față de "Adidas".
|
Mihnea,
Mi-a placut foarte mult acest mesaj, aveti simtul umorului :D
Imi sunteti tare drag... in felul dumneavoastra :-)
Domnul sa va binecuvinteze!
Apropos de Duhul Sfant, asa-i ca stiti ca apostolii au primit Duhul Sfant de la Iisus nu prin punerea mainilor ci prin suflare? (in Ev. de la Ioan scrie cum a suflat peste ei Duh Sfant si apoi le-a spus ca toate cate le vor lega...).
Si asa-i ca stiti ca Duhul Sfant sufla acolo unde vrea El? (tot in Biblie scrie).
Si asa-i ca stiti ca la Cincizecime Duhul Sfant a suflat atat de tare incat cei prezenti il auzeau ca pe... va las sa gasiti cuvantul, daca tot faceti haz de vajaielile Duhului Sfant :-)
Faptul ca nici eu nici dumneavoastra nu credem in suflarea Duhului Sfant de la adunarile catolico-protestante nu inseamna ca Duhul Sfant nu este acolo doar pentru ca noi nu credem, ci inseamna ca, daca intr-adevar este acolo, ne privam singuri de binele pe care ni-l poate face, suntem ca acei oameni din tinutul lui Iisus care il aveau in fata lor pe Dumnezeu in carne si oase, dar pentru ca nu credeau, nu au beneficiat de ajutorul si minunile Sale... Vedeti ca peste tot se spune "credeau" si nu "stiau". Poate stiti care este diferenta intre a crede si a sti...