View Single Post
Vechi 21.05.2007, 13:27:07
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Ba, sa stii ca Dumnezeu este Atotputernic...dar de ce nu se implica intotdeauna in viata oamenilor.
Pentru ca omul a fost inzestrat de Dumnezeu cu vointa libera si cu constiinta .Omului i-a fost daruit de Dumnezeu acest dar de a sti sa aleaga intre bine si rau.Omul a fost inzestrat cu constiinta iar atunci cand faci ceva rau te mustra constiinta.
Ganditi-va ce ar insemna daca Dumnezeu iar mantui pe toti cu voia Lui.?
Ce rost ar mai avea raiul?
Am fi toti ca niste roboti...dar asa Dumnezeu i-a dat fiecare acest dar sa aleaga.
Dumnezeu poate lovi oricand cu urgia asa ca nu va inselati fratilor...chiar daca pe ca pe unii ii lasa in pace in viata aceasta pentru necredinta lor. Atunci cand se vor intoarce sufletele la cele ce le-a creat nimeni nu va scapa de judecata Lui Dumnezeu si va da socoteala pentru tot ce a lucrat bune sau rele.
Dar te asigur ca Dumnezeu are putere sa loveasca si acum si din lumea aceasta cu urgia pentru ca este scris: Nu vă lăsați înșelați: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va și secera. (Galateni 6,7).
29Cu cît mai aspră pedeapsă credeți că va lua cel ce va călca în picioare pe Fiul lui Dumnezeu, va pîngări sîngele legămîntului, cu care a fost sfințit, și va batjocori pe Duhul harului?
EVREI 10
29 Cu cît mai aspră pedeapsă credeți că va lua cel ce va călca în picioare pe Fiul lui Dumnezeu, va pîngări sîngele legămîntului, cu care a fost sfințit, și va batjocori pe Duhul harului?
30 Căci știm cine este Cel ce a zis: ,,A Mea este răzbunarea, Eu voi răsplăti!`` Și în altă parte: ,,Domnul va judeca pe poporul Său.``
31 Grozav lucru este să cazi în mînile Dumnezeului celui viu!
32 Aduceți-vă aminte de zilele dela început, cînd, după ce ați fost luminați, ați dus o mare luptă de suferințe:

Reply With Quote