View Single Post
Vechi 31.08.2010, 10:34:50
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
A murit Parintele si ne-au sunat de la Sinaia maicile, sa mergem la înmormântare. Am stat noaptea în genunchi, lânga sicriu. La unu noaptea am simtit un miros de smirna care mi-a intrat prin nas, prin ochi, prin toate. M-am speriat, am întrebat pe o maica. „Aici s-a întâmplat ceva“, a zis. „Ti-a dat parintele binecuvântarea“. Noi n-am dormit un an si opt luni, pâna am ajuns la înmormântare la parintele. Din ceasul acela ne-am linistit. L-a dus, l-a înmormântat, si când sa traga pamânt pe sicriu, ieseau aburii ca de la un canal cu apa fierbinte: era smirna si tamâie. Toata lumea s-a umplut de smirna si tamâie. Si atunci parintele Daniil a zis: „Nu stiu daca stiti pe cine am înmormântat. Am avut un om care umbla prin vazduh si vorbea cu îngerii. Un om sfânt pe care l-am avut noi pe pamânt“.
Atunci toata lumea s-a mirat. Mi-a ramas în haina, un an de zile, mirosul de smirna si de tamâie. În dreptul mormântului, pe un copac mare, s-a format Sfanta Cruce, care arata tot puterea dumnealui si semne pe care sa le vada lumea si sa le înteleaga. Kiralina nu ai spus ca ceea ce am citat eu din sf.Maxim e de 2 lei?
E ciudat ce marturiseste un martor despre cruce si ce afirma maicile de acolo!una mi-a marturisit ca multe din marturiile din cartile despre parintele sunt fabulatii,ca unii oameni al caror nume apare in cartile de marturii afirma ca ei nu au povestit cele scrise in carti.....nu sti ce sa mai crezi.....