View Single Post
Vechi 30.08.2010, 15:51:36
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Noi si fratii nostri suntem doua imagini.Cand omul ia seama la sine si se defaimeaza,fratele este pretuit cum se cuvine,cand,insa OMUL se crede BUN,gaseste ca fratele sau este rau
Cristian, sunt convins ca este vorba de o neintelegere de fapt. Totusi, nu trebuie sa dramatizezi. Cu totii suntem sensibili, dar asta nu inseamna ca nu mai avem de invatat.
Iar nick-uk meu... N-ar trebui sa-ti provoace indigestie. E o poveste veche si luuuunga, pe care n-o pot repeta pentru fiecare-n parte. Ia-l ca atare. Pentru tine, cu... dedicatie speciala, iti voi da doua citate: cine are minte, sa ia aminte! (acu' nu ca tu n-ai avea, dar atat insisti pe latura asta incat lasi impresia ca esti detinatorul adevarului suprem):
1 - Raul triumfa atunci cand oamenii buni stau deoparte! - Edmund Burke -
2 - Omul bun, din vistieria cea bună a inimii sale, scoate cele bune, pe când omul rău, din vistieria cea rea a inimii lui, scoate cele rele. Căci din prisosul inimii grăiește gura lui. - Luca 6:43
Si-apoi, dupa cate vezi, mie-mi plac catelusii. De-aia sunt bun. In viata mea NU m-a muscat nici un caine, si iti spun sincer ca am fost de multe ori in situatii limita. Oamenii ma mai musca din cand in cand, dar am devenit imun la veninul lor!

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Esti absurd!omul si-a ales un nick ce il defineste oarecum,ce ai vrea sa faca ,sa spuna ca e un vierme pacatos si nevrednic,cum ,in mod exagerat,multi se definesc?faptul ca se considera bun,nu inseamna ca ii vede pe ceilalti rai,cum nici daca eu ma consider frumoasa nu inseamna ca ii vad pe toti urati!ce logica de 2 lei e asta a ta?poti sa fii obiectiv si sa te vezi si pe tine cum esti,dar si pe altii! omule bun,schimba nickul in OMUL RAU,OMUL TICALOS,OMUL CU CIOMAGUL IN MANA,OMUL CU TOPORUL IN GEANTA,ca sa poate crede cristi ca il vezi in mod obiectiv!
Multumesc pentru ajutor, dar nu trebuia. Deja, in loc sa vorbim de miracolul Arsenie Boca, ajungem sa ne detasam in tabere anti sau pro - userul X.