Motto:,,Now is the winter of our discontent"(,,Richard The Third" William Shakespeare)
Scurt moment(pauza publicitara) de imbarbatare intre eretici :) (acest text este o satira si trebuie tratat ca atare.Eu sunt doar baiatul cu prosopul intr-un meci de box absurd)
Yep,hai sa ne batem in dogme.Azi la Christian Wrestling,in coltul din dreapata aparatorul/aparatorii Dreptei Credinte iar in coltul din stanga,Doctor Evil,Boris Badenov,aka Tricesiums.Ereticul e singur cuc.Pedepasa divina :) Regulile sunt simple:nu exista reguli.Multimea crestina,cu mici influente de circ roman(ca doar ,,de la Rīm ne tragem"),va arata la final cu degetul daca nefericitul quintus(care nu va avea beneficiul istoric de a urla ,,Si tu Brutus") va primi lovitura de gratie cu potirul intre ochi sau daca vor exista prelungiri.Casele de pariuri religioase(eretice bineinteles) dau o cota de 1/1 pt ortodox tinand cont ca ,,sectantul” joaca in ,,deplasare".In esenta,dupa cum se poate observa, painea si circul transcend indemnurile christice dpdv al naturii umane.
Trice,te conjur,fa un gest:realizeza ca ai fost inselat de Luther si Calvin si fa-ti un sepukku public de toata frumusetea.Altfel se va mai turna o dubla pina castiga eroul pozitiv :) Trebuie sa intelegi:este pt o cauza mai buna si in definitiv putem spune si noi(inselatii,ereticii,protestanti,neoprotestanti, Neo din Matrix,whatever..toti la gramada in drum spre cazane) precum Scarlett O’Hara ,,After all, tomorrow is another day” :) Sau fi precum Amiralul Gaspard de Coligny in ,,Noaptea Sfantului Batrolomeu".. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Co...e_IMG_0715.jpg
Cine ma va condamna pt acest offtopic:nu va ingramaditi sa ma treziti la realitate,aveti dreptate ab initio.Sunt eretic(daca mai zic si umanist sper sa fiu inteles de Divinitate ca ma refer la Abatele Faria din inchisoarea Chateau d’If :) si prin urmare voi arde-n Iad.Combustia mea eterna,din nefericire,nu va elibera pe cale de consecinta un loc in Rai(ca doar nu este hotel si poti profita de absenta altuia) asa ca fiecare va trebui sa transpire in continuare pt propria sa mantuire,transpiratie care,pe sistem Edison, este doar 1%talent apologetic.
PS>subsemnatul este bun amic cu initiatorul acestui thread.Andrei,sa ma ierti ma pentru ca am sarit gardu cu acest post.Din cand in cand imi pierd uzul ratiunii pe Apa Sāmbetei.Daca Cioran avea dreptate iar distinsul auditoriu va intelege ca vreau sa-l fac scapat pe tricesiums,atunci ,,Pe culmile disperarii" este un termen bland pentru viziunea mea asupra lumii in care ma zbengui precum o amiba.
Liber la dat cu pietre in subsemnatul pt ca pretul la rosii a crescut oricum nejustificat.Acta est fabula, plaudite!