View Single Post
Vechi 28.08.2010, 23:23:25
vasinec77 vasinec77 is offline
Banned

Data înregistrării: 21.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
sfântul Pavel credea că este posibil să fie cu Hristos,
Si eu cred, asemeni Sfantului Apostol Pavel, ca este posibil sa fiu cu Hristos. Nu contrazic cele doua versete postate de dvs. (cel din Filipeni si cel din 2 Corinteni cap.5). Dar, nu uit sa iau in considerare si toate celelalte versete referitoare la momentul cand vom fi cu Domnul. Eu tin cont de toate invataturile Mantuitorului si ale Sfintilor Apostoli, pe care dvs. le ignorati.

Sa va dau cateva exemple de invataturi care va deranjeaza si pe care le ignorati (pentru a va iesi teoria cu mortii neinviati, care se afla in prezenta Domnului Iisus Hristos):
- nu credeti in promisiunea Mantuitorului: "Mã voi întoarce si vã voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sã fiti si voi."(Ioan 14:3). De ce sa se mai deranjeze Mantuitorul sa vina sa ne ia cu El? Lasa ca o luam noi la deal, sub forma de fantome.
- nu credeti ca cei morti, pentru a mosteni viata vesnica, impreuna cu Domnul, trebuie sa fie inviati:"Voia Tatãlui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sã aibã viata vesnicã, si Eu îl voi învia în ziua de apoi."(Ioan 6:40). De ce sa se deranjeze iar Mantuitorul, sa-i invieze pe cei credinciosi? Nu este nevoie de inviere, pentru ca cei credinciosi nu mor.
- nu credeti in fagaduinta Mantuitorului: " Iatã, Eu vin curînd si rãsplata Mea este cu Mine, ca sã dau fiecãruia dupã fapta lui."(Apocalipsa 22:12). Alt deranj inutil, din partea Mantuitorului. De ce sa mai vina sa ne rasplateasca? S-a trezit cam tarziu, pentru ca problema s-a rezolvat si fara El. Mergem noi in iad sau in rai, imediat dupa ce murim, fara sa mai fie nevoie de revenirea Lui.
- nu credeti in in ceea ce a spus Sfantul Apostol Pavel referitor la revenirea Mantuitorului, invierea mortilor, schimbarea trupurilor si mostenirea vietii vesnice impreuna cu Domnul. Sfantul Apostol spune :"astfel vom fi totdeauna cu Domnul" - spune Sfantul Apostol Pavel, referinduse la acele evenimente, fara de care nu putem fi alaturi de Domnul (ma refer la revenirea Domnului si inviere).
- nu credeti ce spune Sfanta Scriptura referitor la starea de inconstienta din timpul mortii:"Cei vii, în adevãr, mãcar stiu cã vor muri; dar cei morti nu stiu nimic,"(Eclesiastul 9:5); "în locuinta mortilor, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuialã, nici stiintã, nici întelepciune!"(Eclesiastul 9:10)

Mai sunt multe alte invataturi din Sfanta Scriptura, pe care sunteti nevoit sa le respingeti, pentru a va iesi teoria cu fantomele si Domnul Iisus Hristos. Apropo; deoarece sustineti ca cei care au murit sunt in prezenta Domnului Iisus Hristos, se poate spune ca-L acuzati pe Mantuitorul de spiritism (comunicare cu mortii). Pentru ca o persoana care a murit sa fie in prezenta Domnului, acea persoana va fi inviata. "Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii - spune Domnul Iisus Hristos, explicandu-le saducheilor despre inviere.(Matei 22:32)
Reply With Quote