Subiect: cale de mijloc
View Single Post
Vechi 28.08.2010, 13:26:15
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul
Ai spus asa: Casatoria e SF. Nu te-ai referit la science fiction? Iertare, dar eu asa am inteles Biserica ortodoxa este impotriva SF-urilor, nu recunoaste OZN, extraterestri si alte asemenea. Nu m-am legat de cealalta parte a raspunsului tau deoarece nu la ea faceam referire. Oricum, sincer iti spun, cred ca ma retrag de pe acest forum pentru ca deja ma oboseste diferenta dintre teorie, intelegere si aplicarea credintei ortodoxe. De fapt, recunosc, eu am gresit cand am crezut ca voi gasi intelegere.
Asa ca, iertare dragilor, daca stiti ierta.
Scuze a fost o greseala de tipar trebuia sa scriu Sf. Acuma pe un forum este destul de greu sa gasesti intelegere tocami datorita distantei dintre utilizatorii unui forum. Chiar daca iti spui problemele aici este greu ca cineva sa-ti cunoasca cu adevarat framantarile de cele mai multe ori nici cei apropiati noua sau chiar noi insine nu ne cunoastem.

Mie personal anumite filme SF. ca daca tot ai adus vorba imi plac si le gasesc interesante si nu datorita faptului ca fac referire la extraterestri OZN-uri samd ci fiindca in foarte multe astfel de filme este prezentata adesea o realitate sumbra a viitorului in care oamenii au de suferit tocmai datorita ignorantei lor pe teme de genul mutatii genetice, poluare, inclinatia spre tehnologizare excesiva din dorinta de lux si comoditate si alte lucruri de care ar trebui sa fim cu totii constienti ca nu vor duce la nimica bun. Mie de asta imi plac anumite SF-uri mai ales acelea care prin astfel de prognoze trag totusi un semnal de alarma asupra felului in care ne traim viata acuma in prezent. In fond exista o vorba dormi asa cum iti asterni

Dar oricum chestia cu SF cand faceam referire la ceva sfant a fost o greseala de tipar datorata unei folosiri defectuase a Shift-ului
Reply With Quote