View Single Post
Vechi 28.08.2010, 01:23:12
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Credinta, nadejde, dragoste!

Draga Aline, pot fi o marturie vie, a ceea ce inseamna sa simti rugaciunea colectiva! Am trecut si eu prin mai multe incercari, cu sora mea, ginerele meu.
Sa sti ca sora mea mi-a marturisit a doua zi dupa operatie ca duminica inainte de operatie era agitata, speriata, nelinistita... si ca prin vis dintr-o data si-a dobandit un asemenea calm, demn de invidiat. Pur si simplu, a mers la operatie ca si cum ar fi mers la plimbare. A constientizat ca foarte multe persoane s-au rugat pentru ea. Despre ginerele meu ce sa mai zic, o luna de zile am plans, m-am rugat si nadajduiam sa se intample o minune. Da, s-a intamplat: cazul de la Primaria Ghiroda este mediatizat pe toate posturile de televiziune referitor la neregulile facute de dl.primar si acum doua zile am aflat decizia Inspectoratului Teritorial de Munca Timisoara. Vor pleca din primarie " neamurile " primarului care au fost angajate pe posturi temporare desi posturile sunt blocate. Toate aceste lucruri le-am obtinut prin rugaciune, post, spovedanie si cu ajutorul forumistilor care mi-au sarit in ajutor cand simteam ca mi se naruie pamantul sub picioare.
Iti doresc din suflet putere sa rabzi prin ceea ce treci si sa nadajduiesti in ajutorul Maicii Domnului si a tuturor sfintilor dragi care-l vor ruga pe Tatal Ceresc sa te ajute sa te faci sanatos! Te voi pomeni in rugaciunile mele!