View Single Post
Vechi 27.08.2010, 23:03:44
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec77 Vezi mesajul
Auzi, doamna. Intrebarea dumitale a fost urmatoarea "Auzi, domnule, cu Crezul esti de acord?". Eu v-am raspuns exact la intrebare. Tot nu e bine. Sunte-ti cam dificila.

Alege matale cate un punct din Crez si eu vin cu cate o carutza de versete, din epistolele Sfintilor Apostoli, ca argumnent (in favoarea punctelor din Crez).

V-am rugat sa ma contraziceti cu invataturi din epistolele Sfintilor Apostoli. Va vin in ajutor, repetandu-va: Sfintii Apostoli, in epistolele lor, nici macar nu au pomenit despre Maica Domnului. Grija lor,pentru noi, era alta:"Cãci n-am avut de gînd sã stiu între voi altceva decît pe Isus Hristos si pe El rãstignit."(Sfantul Apostol Pavel - 1 Corinteni 2:2)

Sunteti cam dificil cam dificil si dumneavoastra! Si sunt domnisoara, nu doamna. Vad ca nici limba romana nu o stiti bine si va agitati pe alt topic cu un cuvant din greceste - presbuomen - care nu are cum sa insemne ce zici dumneavoastra, din simplul motiv ca e verb, nu substantiv. Dar daca asa zice pastorul, e legea lui Hristos.
Eu ti-am ales un punct din Crez si dumneata ai tacut malc. Cauta-l bine in postarea mea cu Theotokos si raspunde la el, ca am si altceva de facut decat sa stau sa iti repet dumitale ce am scris mai inainte.