View Single Post
Vechi 27.08.2010, 22:39:58
vasinec77 vasinec77 is offline
Banned

Data înregistrării: 21.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Toate cultele neoprotestante sunt pentru mine în aceeași oală a rătăcirii!
Apreciez orizontul larg al gandirii dvs.

Citat:
Adventiști: "Moartea este un somn. Moartea nu este o definitivă nimicire; ea este numai o stare de inconștiență temporară în timp ce persoana așteaptă învierea." "Starea omului în moarte este de inconștiență. Toți oamenii, buni sau răi, rămân în mormânt până la Înviere." (http://www.adventist.ro/index/convin...-invierea.html)
Adică sunt morți, definitiv, până când vor învia (A doua venire), exact ce susțin și martorii lui Iehova. De aceea, am făcut asocierea adventiști - martori.
Inteleg ca recunoasteti minciuna pe care ati spus-o in postarea anterioara (unde nu ati pomenit nimic despe credinta in invierea mortior, sugerand faptul ca adventistii cred in "moartea definitiva").

Nu este nevoie sa va chinuiti sa o scaldati. Da si mai rau.

Citat:
Mulțumesc că mă faci mincinos. (Întreab-o pe mămică-ta dacă-i frumos să faci mincinos pe un om pe care nu-l cunoști. Oare, ai cei 7 ani de acasă?)
Mamica mi-a spus ca cel care spune minciuni (inclusiv, despre altii) este un mincinos.

Citat:
Sau s-ar supăra adventiștii de la centru dacă ar afla că unii din teritoriu pactizează cu martorii lui Iehova? Uite, o întrebare bună pentru adventiștii care-i cunosc.
Ce intelegeti dvs. prin "pactizare"? Sa inteleg ca sunteti invidios pe faptul ca adventistii pot "relationa" (suna mai corect) cu toti oamenii? Eu am prieteni martori a lui Iehova. Am buni prieteni care sunt preoti ortodocsi. Sotia mea viziteaza regulat o familie de preoti (tatal si fiul sunt preoti) cu care suntem in relatii foarte bune. Un preot ortodox (prieten) a fost prezent la botezul sotiei mele (in biserica adventista) si apoi, a fost la nunta noastra (tot in biserica adventista). Si eu am participat la felurite evenimente in biserica ortodoxa (si in alte biserici).

Astfel de lucruri sunt stiute de "cei de la centru". Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu) nu interzice partasia cu oamenii din alte confesiuni. Chiar avem credinta ca pot fi in Imparatia lui Dumnezeu, toti cei care sunt sinceri si cauta sa faca voia lui Dumnezeu (indiferent de confesiunea din care fac parte).
Reply With Quote