View Single Post
Vechi 27.08.2010, 22:30:49
Mar1vs Mar1vs is offline
Banned

Data înregistrării: 17.08.2010
Locație: Piatra Neamt
Religia: Alta confesiune
Angry

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Dupa ce mai nou un spion roman care era diplomat a fost prins in Rusia se pare ca Romania a ajuns cam la acelasi nivel cu Iranul sau Israelul.
O tara condusa de niste inselati de draci care pericliteaza pacea in regiunea de aci,dar si pacea mondiala.
(Romania e stat NATO).
In conditiile actuale e o rusine sa te numesti roman.
Sfantul Stefan cel Mare,Mihai Viteazul,Mircea cel Batran nu prea cred ca se numeau romani.
Sfantul Stefan se numea probabil moldovean iar Mihai Viteazul,Mircea cel Batran munteni probabil.
Chiar denumire de roman care se aseamana cu cea de cetatean al imperiul Roman e o rusine daca ne aducem aminte de imperiul Roman si de faptele dracesti pe care dracii inselau pe unii sa le faca acolo:
imparatul acestui imperiu era cinstit deobicei ca un zeu,oamenii erau inselati de draci sa stea sa se distreze privind cum prizonierii de razboi se omoara intre ei (luptele cu gladiatori),exista pare-se si niste orgii pe post de petreceri si cate si mai cate (ca de exemplu razboaiele de jefuire a altor popoare).
Cand vom scapa de actualul guvern + presedinte+ partid majoritar poate ar fi cazul ca denumirea tarii noastre sa fie schimbata in Dacia si sa inceapa sa militeze pentru pace iar nu sa umble dupa inselarea dracilor sa incerce sa provoace conflicte.
Omule, revino-ti!! Esti extremist rau! Da' rau de tot, zic, parafrazandu-l pe alt user, care a postat anterior! Niciodata n-o sa am aceeasi parere cu tine, si-ti spun de ce:

1. Sa dea Domnul sa ajungem la nivelul Israelului in scurt timp! Tu compari Iranul cu Israelul?? Poi evreii is 'ai mai dezvoltati din zona, economic vorbind, mult mai dezvoltati ca amaratii de noi!

2. Foarte bine ca suntem stat NATO! Periclitam pacea mondiala?? Mie unu nu mi se pare, ba chiar o aparam. Tu ai idee, spre exemplu ce s-a intamplat si ce se intampla azi in Afganistan?? Iti spun eu: habar n-ai! Pentru ca nu poti sa stii cu adevarat ce-i acolo, decat daca ai cunostinte. Si noi chiar aparam pacea in zona!

3. Stefan cel Mare, Mihai Viteazul si altii erau numiti "valahi" (romani) de catre straini, iar ei insisi isi spuneau, cum ai zis tu, moldoveni/munteni, dar in acelasi timp si ROMANI! (sau in forma vremii: RUMANI).

4. Daca tie ti-e rusine de mostenirea ta latina, sa-ti fie, insa mie nicidecum! Ei afla ca Romanii (latinii, nu noi) aia "dracesti" de care vorbesti erau pe departe cei mai civilizati la vremea lor, si, hai sa lasam alte aspecte deoparte, dar merita RESPECTATI cu adevarat pentru ca au supus o Europa intreaga + parti din Asia si Africa... Lumea cunoscuta atunci TREMURA doar la auzul numelui de ROMAN!

5. Schimbam numele tarii in Dacia?? Asta e pe departe cel mai nebunesc si pueril lucru pe care l-am citit pe acest forum! Ti se pare tie ca noi suntem daci? Pentru ca de obicei, numele unei tari provine din numele poporului ce o stapaneste in majoritate! Mie nu mi se pare deloc ca avem ceva "dac" in noi, sau, daca avem, este foarte putin!

La final, cu tot respectul, dar daca tie iti este rusine ca esti Roman, poti emigra si uita de Patrie, pentru ca tu insuti esti O RUSINE pentru poporul nostru!

Imi cer scuze daca m-am "aprins" putin, dar am fost mai mult decat revoltat de atitudinea acestui... strain!
Reply With Quote