Citat:
În prealabil postat de vasinec77
1. Nu-i bagati pe adventistii in aceeasi oala cu martorii lui Iehova.
|
Toate cultele neoprotestante sunt pentru mine în aceeași oală a rătăcirii!
Adventiști: "Moartea este un somn. Moartea nu este o definitivă nimicire; ea este numai o stare de inconștiență temporară în timp ce persoana așteaptă învierea." "Starea omului în moarte este de inconștiență. Toți oamenii, buni sau răi, rămân în mormânt până la Înviere." (
http://www.adventist.ro/index/convin...-invierea.html)
Adică sunt morți, definitiv, până când vor învia (A doua venire), exact ce susțin și martorii lui Iehova. De aceea, am făcut asocierea adventiști - martori.
Citat:
2. Mintiti cand spuneti ca, pentru adventisti,mortii sunt morti definitiv. Unul din puntele de baza ale credintei adventiste, este revenirea Mantuitorului si invierea mortilor (asa cum spune Sfanta Scriptura si Crezul).
|
Mulțumesc că mă faci mincinos. (Întreab-o pe mămică-ta dacă-i frumos să faci mincinos pe un om pe care nu-l cunoști. Oare, ai cei 7 ani de acasă?)
Știu că darul ăsta îl aveți voi, rătăciții, să vă considerați posesorii adevărului. Am explicat mai sus de ce morții sunt morți pentru adventiști - iehoviști.
Citat:
Adventistii din Romania prefera traducerile ortodoxe (inclusiv varianta Cornilescu - traducere la care s-a lucrat intr-o biserica ortodoxa din jud. Botosani, biserica ce mai exista si azi).
|
Nu mă interesează ce traduceri preferă adventiștii de ziua a șaptea, a opta, a noua zi! Îi cunosc foarte bine pe martorii lui Iehova (vreo câteva sute) și vreo câțiva adventiști, care din lipsă de biserică se mai întâlnesc prin congregații cu frații lor, martorii. Așa că nu-mi spune că nu-i valabilă asocierea adventist - martor fiindcă ei înșiși o fac! Sau s-ar supăra adventiștii de la centru dacă ar afla că unii din teritoriu pactizează cu martorii lui Iehova? Uite, o întrebare bună pentru adventiștii care-i cunosc.